МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||
МЕНЮ ПРИЙОМУ-ФУРШЕТУАперитив Шампанське Українське "Напівсолодке"
Холодні страви та закуски Ікра осетрова, лососева у волованах Канапе з королівською фореллю Канапе з баликом капітана Рибне асорті (норвезький лосось, балик капітана, маслини, лимон, зелень) Салат з креветками в тарталетках Балик свиний Ковбаса сирокопчена Карбонат М’ясне асорті (буженина, ковбаса сирокопчена, шийка) Сир з виноградом і оливками на шпажках Овочеве асорті (огірки, помідори, перець, редис, салат зелений, цибуля зелена, зелень) Салат "Український" Помідори, фаршировані салатом "Буковинським" Маслини, оливки Лимони Гарячі закуски
Жюльєн з печериць з грінками в кокотницях Шашлик з осетрини з ананасом Шашлик з курки
Основні гарячі страви
Вертуни з філе курки з чорносливом Котлета "Україна" Капуста кольорова смажена в сухарях з соусом Песто Десертні страви
Вареники з сиром та сметаною Вареники з вишнями та медом Фрукти (яблука, апельсини, ківі, ананас) Ягоди (диня, кавун, полуниця) Шоколадний фондан Полуничний мус з горішками Тістечка бісквітні в асортименті Цукерки "Київ вечірній" Кава чорна Чай Кава-глясе
Напої
Горілка "Держава", "Гетьман", "Древньокиївська", "Тарас", "Горілка з перцем", "Холодний яр" Коньяк "Таврія", "Каховка" Вино "Оксамит України", "Кагор", "Вінок Дунаю", "Каберне" Вода мінеральна "Росинка" Соки фруктові в асортименті
МЕНЮ ПРИЙОМУ НА ЧЕСТЬ ДРУЖИНИ ПРЕЗИДЕНТА Холодна закуска Рибна закуска "Тар-Тар" із охолодженого норвезького лосося і зеленого аспарагуса, прикрашеного ікрою з лосося та зеленим маслом
Гаряча закуска Млинці "По-старокиївські", фаршировані печерицями з курячим м’ясом
Друга гаряча страва Сьомга "Гриль" з масляною морквою, французькими бобами та картоплею "А ля крем"
Десерт
Груша, припущенна у вині, з сиропом "Гренадін", з карамелізованим виноградом і з дольками апельсина Чай, кава
Напої Французьке біле вино "Шаблі" Сік апельсиновий Вода "Евіан" ( без газу) Вода "Перьє" ( газована)
|
||||||||
|