Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



МЕНЮ ПРИЙОМУ-ФУРШЕТУ

Аперитив

Шампанське Українське "Напівсолодке"

 

Холодні страви та закуски

Ікра осетрова, лососева у волованах

Канапе з королівською фореллю

Канапе з баликом капітана

Рибне асорті (норвезький лосось, балик капітана, маслини, лимон, зелень)

Салат з креветками в тарталетках

Балик свиний

Ковбаса сирокопчена

Карбонат

М’ясне асорті (буженина, ковбаса сирокопчена, шийка)

Сир з виноградом і оливками на шпажках

Овочеве асорті (огірки, помідори, перець, редис, салат

зелений, цибуля зелена, зелень)

Салат "Український"

Помідори, фаршировані салатом "Буковинським"

Маслини, оливки

Лимони

Гарячі закуски

 

Жюльєн з печериць з грінками в кокотницях

Шашлик з осетрини з ананасом

Шашлик з курки

 

Основні гарячі страви

 

Вертуни з філе курки з чорносливом

Котлета "Україна"

Капуста кольорова смажена в сухарях з соусом Песто


Десертні страви

 

Вареники з сиром та сметаною

Вареники з вишнями та медом

Фрукти (яблука, апельсини, ківі, ананас)

Ягоди (диня, кавун, полуниця)

Шоколадний фондан

Полуничний мус з горішками

Тістечка бісквітні в асортименті

Цукерки "Київ вечірній"

Кава чорна

Чай

Кава-глясе

 

Напої

 

Горілка "Держава", "Гетьман", "Древньокиївська", "Тарас", "Горілка з перцем", "Холодний яр"

Коньяк "Таврія", "Каховка"

Вино "Оксамит України", "Кагор", "Вінок Дунаю", "Каберне"

Вода мінеральна "Росинка"

Соки фруктові в асортименті

 


 

МЕНЮ ПРИЙОМУ НА ЧЕСТЬ ДРУЖИНИ ПРЕЗИДЕНТА

Холодна закуска

Рибна закуска "Тар-Тар" із охолодженого норвезького лосося і зеленого аспарагуса, прикрашеного ікрою з лосося та зеленим маслом

 

Гаряча закуска

Млинці "По-старокиївські", фаршировані печерицями з курячим м’ясом

 

Друга гаряча страва

Сьомга "Гриль" з масляною морквою, французькими бобами та картоплею "А ля крем"

 

Десерт

 

Груша, припущенна у вині, з сиропом "Гренадін", з карамелізо­ваним виноградом і з дольками апельсина

Чай, кава

 

Напої

Французьке біле вино "Шаблі"

Сік апельсиновий

Вода "Евіан" ( без газу)

Вода "Перьє" ( газована)

 





Переглядів: 970

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
МЕНЮ ВЕСІЛЬНОГО БЕНКЕТУ ЗА СТОЛОМ З ЧАСТКОВИМ ОБСЛУГОВУВАННЯМ ОФІЦІАНТАМИ | МЕНЮ БЕНКЕТУ–ОБІДУ НА ЧЕСТЬ ГОЛОВИ ДЕРЖАВИ

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.016 сек.