Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



МЕНЮ ВЕСІЛЬНОГО БЕНКЕТУ ЗА СТОЛОМ З ЧАСТКОВИМ ОБСЛУГОВУВАННЯМ ОФІЦІАНТАМИ

Холодні закуски

 

"Подарунок Нептуна" (севрюга гарячого копчення, сьомга малосолона, балик білуги, королівські креветки, восьминоги, маслини, лимони)

Стерлядь заливна (ціла)

Мус з лосося

Салат-коктейль з крабів (краби, креветки, апельсин)

Профітролі з гусячою печінкою

"Український гостинець" (окорок запечений, язик із шпигом, шинка фарширована, філе куряче "Святкове")

Індичка запечена з ананасом

"Овочева веселка" (томати фаршировані, закуска з перцю, огірки, редис)

 

Гарячі закуски

 

"Гондоли Венеції" (гриби, запечені в човнику з баклажан)

 

Другі страви

 

Форель фарширована "Блакитна лагуна"

Бризоль "Де-воляй Конде"

 

Солодкі страви

 

Десерт "Рожева мрія"

Фрегат з дині "Медовий місяць"

Весільний торт "Афродита"

 

Напої

 

Горілка "Гетьман"

Вино біле сухе "Шардоне"

Вино біле сухе "Кримський едельвейс"

Шампанське "Брют"

Шампанське "Мускатне"

Тала вода "Vittel"

Вода мінеральна "Софія Київська"


Додаток А 7

МЕНЮ БЕНКЕТУ-ФУРШЕТ

Аперитив

Мартіні з апельсиновим соком

Бехеровка

Сік апельсиновий

Вода мінеральна газована

Вода мінеральна негазована

 

Холодні страви та закуски

Канапе з сьомгою

Канапе з сирним кремом

Канапе з паштетом з печінки

Овочеве асорті на шпажках (огірки, помідори, печериці мариновані)

Салат з креветками в тарталетках

Овочевий салат "Весняний"

Помідори, фаршировані салатом "Українським"

Сир з виноградом і оливками на шпажках

Маслини, оливки

Лимони

Гарячі закуски

 

Ковбаски Львівські з соусом-хрін

Млинці з м’ясом і

Млинці з сром і грибами

Основні гарячі страви

 

Рулетики із риби фаршировані з лимоном

Крученики, фаршировані грибами

Десертні страви

 

Фрукти (яблука, апельсини, банани)

Парфе шоколадне

Тістечка бісквітні в асортименті

Тістечка листкові з маком

Кава чорна

Чай

 

Напої

 

Горілка "Горілка з перцем", "Холодний яр"

Коньяк "Таврія", "Каховка"

Вино "Оксамит України", "Кагор", "Каберне"

Вода мінеральна "Росинка"

Соки фруктові в асортименті

 


Додаток А 8


Читайте також:

  1. Етикет поведінки за столом.
  2. Етичні норми поведінки за столом під час ділових переговорів в неформальній обстановці.
  3. За столом
  4. МЕНЮ БЕНКЕТУ–ОБІДУ НА ЧЕСТЬ ГОЛОВИ ДЕРЖАВИ
  5. Поопераційні витрати часу при підготуванні до бенкету, хв.
  6. Стаття 106. Товари, що можуть поміщуватися у митний режим тимчасового ввезення з умовним частковим звільненням від оподаткування митними платежами




Переглядів: 2452

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Додаток А 5 | МЕНЮ ПРИЙОМУ-ФУРШЕТУ

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.01 сек.