Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Додаток А 5

МЕНЮ БЕНКЕТУ ЗА СТОЛОМ З ПОВНИМ ОБСЛУГОВУВАННЯМ ОФІЦІАНТАМИ

 

Варіант 1

Аперитив

 

Вино "Херес"

Сік апельсиновий

Вода "Росинка"

 

Святковий обід

 

Закуска "Кругла башта" (риба, м’ясо, овочі)

Кокіль з креветок

Юшка грибна з вушками

Свинина смажена з дерунами та цвітною капустою

Вареники з вишнями та яблуками

Морозиво з фруктами

Чай, кава

 

Алкогольні напої

 

Горілка "Українська"

Вино біле "Перлина степу"

Вино червоне "Оксамит України"

Вино червоне "Каберне"

Шампанське напівсолодке

Коньяк "Карпати"

 


МЕНЮ БЕНКЕТУ ЗА СТОЛОМ З ПОВНИМ ОБСЛУГОВУВАННЯМ ОФІЦІАНТАМИ

Варіант 2

Аперитив

Шампанське «Брют»

Соки-фреш (апельсин, яблуко)

Вода "Евіан" (без газу)

Стартова страва

• Рибна закуска "Тар-Тар" із охолодженого норвезького лосося і зеленого аспарагуса, прикрашеного ікрою з лосося та зеленим маслом

Гаряча закуска

• Млинці "По-старокиївські", фаршировані печерицями з курячим м’ясом

Суп

• Борщ український з пампушками

Основна гаряча страва

• Сьомга "Гриль" з масляною морквою, французькими бобами та картоплею "А ля крем"

Десерт

• Груша, припущенна у вині, з сиропом "Гренадін", з карамелізованим виноградом і з дольками апельсина

Чай, кава

Напої

• Французьке біле вино "Шаблі"

• Сік апельсиновий

• Вода "Евіан" ( без газу)

• Вода "Перьє" ( газована)

 

Кувер: хліб житній, пшеничний; пиріжки з листкового тіста з капустою, м’ясом, шпинатом

 


Додаток А 6


Читайте також:

  1. ДОДАТОК
  2. Додаток
  3. ДОДАТОК
  4. Додаток
  5. Додаток
  6. Додаток
  7. Додаток
  8. Додаток
  9. Додаток
  10. Додаток
  11. ДОДАТОК
  12. Додаток 1




Переглядів: 484

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Приклади івентивного меню | МЕНЮ ВЕСІЛЬНОГО БЕНКЕТУ ЗА СТОЛОМ З ЧАСТКОВИМ ОБСЛУГОВУВАННЯМ ОФІЦІАНТАМИ

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.