Додаток А 5
МЕНЮ БЕНКЕТУ ЗА СТОЛОМ З ПОВНИМ ОБСЛУГОВУВАННЯМ ОФІЦІАНТАМИ
Варіант 1
Аперитив
Вино "Херес"
Сік апельсиновий
Вода "Росинка"
Святковий обід
Закуска "Кругла башта" (риба, м’ясо, овочі)
Кокіль з креветок
Юшка грибна з вушками
Свинина смажена з дерунами та цвітною капустою
Вареники з вишнями та яблуками
Морозиво з фруктами
Чай, кава
Алкогольні напої
Горілка "Українська"
Вино біле "Перлина степу"
Вино червоне "Оксамит України"
Вино червоне "Каберне"
Шампанське напівсолодке
Коньяк "Карпати"
МЕНЮ БЕНКЕТУ ЗА СТОЛОМ З ПОВНИМ ОБСЛУГОВУВАННЯМ ОФІЦІАНТАМИ
Варіант 2
Аперитив
Шампанське «Брют»
Соки-фреш (апельсин, яблуко)
Вода "Евіан" (без газу)
Стартова страва
• Рибна закуска "Тар-Тар" із охолодженого норвезького лосося і зеленого аспарагуса, прикрашеного ікрою з лосося та зеленим маслом
Гаряча закуска
• Млинці "По-старокиївські", фаршировані печерицями з курячим м’ясом
Суп
• Борщ український з пампушками
Основна гаряча страва
• Сьомга "Гриль" з масляною морквою, французькими бобами та картоплею "А ля крем"
Десерт
• Груша, припущенна у вині, з сиропом "Гренадін", з карамелізованим виноградом і з дольками апельсина
Чай, кава
Напої
• Французьке біле вино "Шаблі"
• Сік апельсиновий
• Вода "Евіан" ( без газу)
• Вода "Перьє" ( газована)
Кувер: хліб житній, пшеничний; пиріжки з листкового тіста з капустою, м’ясом, шпинатом
Додаток А 6
Читайте також: - ДОДАТОК
- Додаток
- ДОДАТОК
- Додаток
- Додаток
- Додаток
- Додаток
- Додаток
- Додаток
- Додаток
- ДОДАТОК
- Додаток 1
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|