Назва
| Меню
| Напої
|
Сніданок з шампанським
| Міцний грибний бульйон
Сердечка з песто
Пиріг з креветками
Філе з оселедця у вершках з манго
Артишоки з яєчним кремом
Фаршироване куряче філе
Карпаччо з яловичини
Маленькі коржики з пахти
Здобний пиріг
Апельсинове желе
| Напої
Сухе шампанське, різноманітні фруктові соки
|
Свято вина
| Осінній паштет
Соус з тушкованих слив
Булочки з лісовими горіхами і яблуками
Порося з гірчичним соусом
Огірки у сметані
Полевой салат з буряком
Різнокольоровий картопляний салат
Яблука мариновані у червоному вині
Винний крем з грецькими горіхами
| Аперитив:
Сильно охолоджений Піно-де-Шарент (суміш з коньяку і незбродженого молодого вина), виноградний сік з лимонним соком або мінеральною водою
До їжі:
Молоде вино біле або червоне або рожеве (Роз д’Анжу), червоне (Божоле, бургундське), фруктові соки, мінеральна вода
До кави мокко:
Коньяк, граппа
|
Дружній аперитив
| 3 види канапе: з редисом, паштетом, сирокопченою ковбасою; тости з анчоусами, чорнослив з беконом, ковбаса і сир на шпажках
| Анісовий лікер, вермут, молоде вино
|
Дружній прийом-коктейль
| 5 видів канапе: «Ніцца», з анчоусами, з двома видами шинки, з сирокопченою ковбасою, зі швейцарським сиром; листкові сандвічі з паштетом з м’яса кроля, тарталетки по-лотарингські, міні-тости з шинкою, гарячі канапе з сиром «Сен-Марселін», тарталетки з вишнею, тарталетки з апельсином
| Будь-які ігристі вина, фруктові соки
|
Прийом-коктейль «Сюрприз»
| Збиті яйця з ікрою, гаряча слойка з рокфором, мідії, запечені з крес-салатом, равлики з грибами, курячі крильця з карі, кокосовий горіх з бананами, пончики з чорносливом під соусом з чорної смородини
| Коктейль «Бронкс», шампанське; чай з пуншем
|
Гала-коктейль
| 5 видів канапе: зі спаржею, з червоною ікрою, з крабами, з авокадо, з сирокопченою шинкою і динею; «їжачок» із грейпфрута з закусками на паличках, «їжачок» з закусками з копченою риби, канапе з перепелячими яйцями, жюльєн з морського гребінця з овочами, бріоші з солодким м’ясом, хлібний сундучок з сюрпризом, тістечка з кремом-суфле і міні-тарталетки з фруктами, шоколадні цукерки, печиво і фруктові цукерки
| Шампанське, віскі, фруктові соки
|
Сирний коктейль
| Швейцарський сир «Дофіне», бріоші з мусом з рокфору, сирне заварне печиво по-бургундські, смажений камамбер, міні-тости по-швейцарські, сирні горішки
| Сухе біле вино – рислінг, мюскаде, бургундське аліготе, фруктові соки
|
Закусочний стіл по-провансальські
| Коктейль з кавуна і дині, міні-булочки з начинкою, листкові сандвічі по-провансальські, свіжі овочі з анчоусним соусом, міні-піцца в асортименті, фаршировані сардини, маринована скумбрія, торт з інжиром, тарталетки з лимоном і апельсином
| Анісовий аперитив, рожеве провансальське вино, лимонад
|
Стіл з рибою та морепродуктами
| 3 види канапе: з ікрою червоною, з копченим вугром, з креветками, листкові сандвічі з паштетом з лососю, збиті яйця з м’ясом морського їжака, морський гребінець з грибами, шашличок з мину з карі, смажені креветки, мідії у фритюрі, гарячі устриці зі щавлем, бретонський салат, малинова шарлотка
| Мюскаде або будь-яке інше біле вино, фруктові соки
|
Стіл у сільському стилі
| Виноградний салат, салат з капусти з гусячою печінкою, кульки з печінки, паштет з м’яса кролика, листковий пиріг «Сент-Антуан», заливна шинка з зеленню, мариновані огірки, маринована вишня, пікулі, шампіньйони у маслі з естрагоном, головка сиру брі, горіхове тістечко, грушева шарлотка
| Молоді білі і червоні вина, наливки, фруктові соки
|
Інтернаціональне свято
| Салат «Магараджа», американський салат, іспанська закуска з яєць, пісочні тарталетки по-шотландські, млинцеві тістечка по-турецькі, маринований оселедець по-скандинавські у кисло-солодкому соусі, млинці під соусом «Севрюга», барабулька по-східному, бріоші по-антильські, пончики зі сливовим варенням по-фінські під мальтійським соусом
| Сангрія, портвейн або херес, віскі або горілка, будь-яке ігристе вино, коктейль антильський
|
Родинне свято
| Консоме з зірочками із моркви та місяцем з кольрабі
Заливне з копченої форелі з яблуками
Ростбіф з зеленню
Тушкована цибуля з портвейном
Печена картопля
Крем-фреш з зеленню
Легкій фруктовий салат з йогуртом
Червоно-зелений салат зі спаржею
Полуничний торт з йогуртом
Шоколадна піна
| Аперитив:
Шампанське з смородиновим лікером або лимонад
До їжі:
Легке напівсухе біле вино (Мюлер-Тургау, біле бургундське), легке червоне (Бордоліно), соки, мінеральна вода
До кави мокко:
Коньяк, фруктова горілка, зелений біттер
|
Свято у саду
| Холодний суп з кабачків цуккіні та яблук
Маринована копчена форель
Хрін з брусницею
Маринована грудка індички з солодким перцем
Піна з солодкого перцю
Картопля з розмарином у глиняному горщечку
Овочевий гарнір
Зелений соус
Кавун з начинкою
Літній пудинг
| Аперитив:
Шипуче вино з тим’яном, лимонад
До їжі:
Пиво, біле вино, сидр, мінеральна вода
До кави мокко:
Фруктова горілка
|
Чайний стіл (хай-ті)
| Горіховий саварен з фруктами
Торт «Чорний принц»
Апельсиновий пиріг
Ягідні кораблики
Дріжджова бабка з горіхами
Пиріг з кисломолочним сиром і виноградом
Фаршировані помідори
Пікантні профіт ролі
Блюдо з сандвичами
| Аперитив
Тонік, херес
До їжі:
Портвейн або токайське
До чаю:
Червоне вино
Віскі та мінеральну воду (для тих, хто відчуває спрагу після чаю)
|
Низькокалорійне меню
| Гаспачо по-андалузькі, 4 види канапе: з крес-салатом, з сирими шампіньйонами, з зеленою стручковою квасолею, з сиром; кабачки «Антіби», сирі овочі з лимоном і мигдалем, сандвічі з кочанним салатом і швейцарським сиром; кавун, фарширований фруктами
| Сидр, огірково-томатний коктейль, вишнево-грейпфрутовий коктейль
|