Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Приклади івентивного меню

(для проведення тематичних святкових заходів)

Назва Меню Напої
Сніданок з шампанським Міцний грибний бульйон Сердечка з песто Пиріг з креветками Філе з оселедця у вершках з манго Артишоки з яєчним кремом Фаршироване куряче філе Карпаччо з яловичини Маленькі коржики з пахти Здобний пиріг Апельсинове желе Напої Сухе шампанське, різноманітні фруктові соки
Свято вина Осінній паштет Соус з тушкованих слив Булочки з лісовими горіхами і яблуками Порося з гірчичним соусом Огірки у сметані Полевой салат з буряком Різнокольоровий картопляний салат Яблука мариновані у червоному вині Винний крем з грецькими горіхами Аперитив: Сильно охолоджений Піно-де-Шарент (суміш з коньяку і незбродженого молодого вина), виноградний сік з лимонним соком або мінеральною водою До їжі: Молоде вино біле або червоне або рожеве (Роз д’Анжу), червоне (Божоле, бургундське), фруктові соки, мінеральна вода До кави мокко: Коньяк, граппа
Дружній аперитив 3 види канапе: з редисом, паштетом, сирокопченою ковбасою; тости з анчоусами, чорнослив з беконом, ковбаса і сир на шпажках Анісовий лікер, вермут, молоде вино
Дружній прийом-коктейль 5 видів канапе: «Ніцца», з анчоусами, з двома видами шинки, з сирокопченою ковбасою, зі швейцарським сиром; листкові сандвічі з паштетом з м’яса кроля, тарталетки по-лотарингські, міні-тости з шинкою, гарячі канапе з сиром «Сен-Марселін», тарталетки з вишнею, тарталетки з апельсином Будь-які ігристі вина, фруктові соки
Прийом-коктейль «Сюрприз» Збиті яйця з ікрою, гаряча слойка з рокфором, мідії, запечені з крес-салатом, равлики з грибами, курячі крильця з карі, кокосовий горіх з бананами, пончики з чорносливом під соусом з чорної смородини Коктейль «Бронкс», шампанське; чай з пуншем
Гала-коктейль 5 видів канапе: зі спаржею, з червоною ікрою, з крабами, з авокадо, з сирокопченою шинкою і динею; «їжачок» із грейпфрута з закусками на паличках, «їжачок» з закусками з копченою риби, канапе з перепелячими яйцями, жюльєн з морського гребінця з овочами, бріоші з солодким м’ясом, хлібний сундучок з сюрпризом, тістечка з кремом-суфле і міні-тарталетки з фруктами, шоколадні цукерки, печиво і фруктові цукерки Шампанське, віскі, фруктові соки
Сирний коктейль Швейцарський сир «Дофіне», бріоші з мусом з рокфору, сирне заварне печиво по-бургундські, смажений камамбер, міні-тости по-швейцарські, сирні горішки Сухе біле вино – рислінг, мюскаде, бургундське аліготе, фруктові соки
Закусочний стіл по-провансальські Коктейль з кавуна і дині, міні-булочки з начинкою, листкові сандвічі по-провансальські, свіжі овочі з анчоусним соусом, міні-піцца в асортименті, фаршировані сардини, маринована скумбрія, торт з інжиром, тарталетки з лимоном і апельсином Анісовий аперитив, рожеве провансальське вино, лимонад
Стіл з рибою та морепродуктами 3 види канапе: з ікрою червоною, з копченим вугром, з креветками, листкові сандвічі з паштетом з лососю, збиті яйця з м’ясом морського їжака, морський гребінець з грибами, шашличок з мину з карі, смажені креветки, мідії у фритюрі, гарячі устриці зі щавлем, бретонський салат, малинова шарлотка Мюскаде або будь-яке інше біле вино, фруктові соки
Стіл у сільському стилі Виноградний салат, салат з капусти з гусячою печінкою, кульки з печінки, паштет з м’яса кролика, листковий пиріг «Сент-Антуан», заливна шинка з зеленню, мариновані огірки, маринована вишня, пікулі, шампіньйони у маслі з естрагоном, головка сиру брі, горіхове тістечко, грушева шарлотка Молоді білі і червоні вина, наливки, фруктові соки
Інтернаціональне свято Салат «Магараджа», американський салат, іспанська закуска з яєць, пісочні тарталетки по-шотландські, млинцеві тістечка по-турецькі, маринований оселедець по-скандинавські у кисло-солодкому соусі, млинці під соусом «Севрюга», барабулька по-східному, бріоші по-антильські, пончики зі сливовим варенням по-фінські під мальтійським соусом   Сангрія, портвейн або херес, віскі або горілка, будь-яке ігристе вино, коктейль антильський
Родинне свято Консоме з зірочками із моркви та місяцем з кольрабі Заливне з копченої форелі з яблуками Ростбіф з зеленню Тушкована цибуля з портвейном Печена картопля Крем-фреш з зеленню Легкій фруктовий салат з йогуртом Червоно-зелений салат зі спаржею Полуничний торт з йогуртом Шоколадна піна Аперитив: Шампанське з смородиновим лікером або лимонад До їжі: Легке напівсухе біле вино (Мюлер-Тургау, біле бургундське), легке червоне (Бордоліно), соки, мінеральна вода До кави мокко: Коньяк, фруктова горілка, зелений біттер
Свято у саду Холодний суп з кабачків цуккіні та яблук Маринована копчена форель Хрін з брусницею Маринована грудка індички з солодким перцем Піна з солодкого перцю Картопля з розмарином у глиняному горщечку Овочевий гарнір Зелений соус Кавун з начинкою Літній пудинг Аперитив: Шипуче вино з тим’яном, лимонад До їжі: Пиво, біле вино, сидр, мінеральна вода До кави мокко: Фруктова горілка
Чайний стіл (хай-ті) Горіховий саварен з фруктами Торт «Чорний принц» Апельсиновий пиріг Ягідні кораблики Дріжджова бабка з горіхами Пиріг з кисломолочним сиром і виноградом Фаршировані помідори Пікантні профіт ролі Блюдо з сандвичами Аперитив Тонік, херес До їжі: Портвейн або токайське До чаю: Червоне вино Віскі та мінеральну воду (для тих, хто відчуває спрагу після чаю)  
Низькокалорійне меню Гаспачо по-андалузькі, 4 види канапе: з крес-салатом, з сирими шампіньйонами, з зеленою стручковою квасолею, з сиром; кабачки «Антіби», сирі овочі з лимоном і мигдалем, сандвічі з кочанним салатом і швейцарським сиром; кавун, фарширований фруктами Сидр, огірково-томатний коктейль, вишнево-грейпфрутовий коктейль

 



Читайте також:

  1. В процесі читання виділіть маркером або підкресліть приклади дії променів на живі організми.
  2. В чому полягає явище тунелювання через потенціальний бар’єр, наведіть приклади.
  3. Визначення і приклади
  4. ВПРАВА 11. Ознайомтеся з фрагментами наукових текстів, знайдіть приклади для характеристики синтаксичних особливостей викладу інформації українською мовою.
  5. Деякі приклади застосування ППП
  6. Загальне формулювання і приклади задач лінійного програмування
  7. Конст-правовий звичай як джерело конст права в ЗК,поняття та ознаки,приклади.
  8. Мови як знакові системи. Природні та формальні мови. Алгоритмічні мови та мови програмування як приклади формальних мов.
  9. Наведіть приклади переслідування української мови царизмом у ХІХ ст.
  10. Наведіть приклади різних класифікацій жанрів. Яке місце в них відведено сатиричним жанрам?
  11. Наведіть приклади різних класифікацій жанрів. Яке місце в них відведено сатиричним жанрам?
  12. Наведіть приклади українського національного відродження в першій половині ХІХ ст.




Переглядів: 456

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Додаток А 3 | Додаток А 5

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.001 сек.