Для оцінки ефективності персоналу за даними Ф №1 «Баланс» та Ф №2 «Звіт про фінансові результати», ф №1 - ПВ (звіт з праці); ф №3 - ПВ (звіт про використання робочого часу) заповнюються таблиці.
Таблиця ____
Показники продуктивності праці
Показник
Од. вим
20---
20---
Зміни
+, -
%
Дохід (виручка від реалізації)
.
Прибуток
тис.грн
Середньооблікова чисельність працівників
осіб
Продуктивність
грн/ос
Трудомісткість
хв/грн
Рентабельність персоналу
%
Після таблиці необхідно зробити висновки.
Таблиця ____
Показники фонду оплати праці
Показник
Од. вим
20---
20---
Зміни
+, -
%
Дохід (виручка від реалізації)
тис.грн.
Прибуток
тис.грн
Фонд оплати праці
тис.грн
Середньооблікова чисельність працівників
осіб
Середня заробітна плата
грн
Затратомісткість
грн
Затратовіддача
грн
Рівень фонду оплати праці
%
Рентабельність фонду оплати праці
%
Після таблиці необхідно зробити висновки.
Дохід, прибуток і рентабельність підприємств готельного та закладів ресторанного господарства.