Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Та м'ясних напівфабрикатів, що подаються для перевезення

**********************************************************************

* N N * * Температура вантажу, *

* п/п * Найменування вантажу * який подається для *

* * * перевезення, град. *

**********************************************************************

* М'ясо *

* *

* а) морожене *

* *

* 1 Яловичина не вище -6 *

* 2 Баранина та козлятина не вище -6 *

* 3 Свинина не вище -6 *

* 4 Блоки м'ясні не вище -6 *

* 5 М'ясо птиці, м'ясо кроля не вище -6 *

* 6 Субпродукти не вище -6 *

* 7 Жир-сирець, шпик свинячий не вище -8 *

* *

* б) охолоджене *

* *

* 8 Яловичина від 0 до +4 *

* 9 Баранина та козлятина від 0 до +4 *

* 10 Свинина від 0 до +4 *

* 11 М'ясо птиці, м'ясо кроля від 0 до +4 *

* *

* в) остигле *

* *

* 12 Яловичина від +4 до +12 *

* 13 Телятина та баранина від +4 до +12 *

* *

* М'ясопродукти *

* *

* 14 Ковбаси сирокопчені, копчені та *

* м'ясокопченості не вище +15 *

* 15 Ковбаси варені від 0 до +16 *

* 16 Бекон солений не вище +8 *

* 17 Солонина із свинини та яловичини, *

* м'ясопродукти солені не вище +12 *

* 18 Жири тваринні, топлені харчові не вище +18 *

**********************************************************************

           
        Додаток 18 до Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні

 

Температурні режими для швидкопсувних вантажів




Переглядів: 345

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Схеми розміщення тварин у кузові напівпричепа | При перевезенні їх в авторефрижераторах

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.001 сек.