Та м'ясних напівфабрикатів, що подаються для перевезення
**********************************************************************
* N N * * Температура вантажу, *
* п/п * Найменування вантажу * який подається для *
* * * перевезення, град. *
**********************************************************************
* М'ясо *
* *
* а) морожене *
* *
* 1 Яловичина не вище -6 *
* 2 Баранина та козлятина не вище -6 *
* 3 Свинина не вище -6 *
* 4 Блоки м'ясні не вище -6 *
* 5 М'ясо птиці, м'ясо кроля не вище -6 *
* 6 Субпродукти не вище -6 *
* 7 Жир-сирець, шпик свинячий не вище -8 *
* *
* б) охолоджене *
* *
* 8 Яловичина від 0 до +4 *
* 9 Баранина та козлятина від 0 до +4 *
* 10 Свинина від 0 до +4 *
* 11 М'ясо птиці, м'ясо кроля від 0 до +4 *
* *
* в) остигле *
* *
* 12 Яловичина від +4 до +12 *
* 13 Телятина та баранина від +4 до +12 *
* *
* М'ясопродукти *
* *
* 14 Ковбаси сирокопчені, копчені та *
* м'ясокопченості не вище +15 *
* 15 Ковбаси варені від 0 до +16 *
* 16 Бекон солений не вище +8 *
* 17 Солонина із свинини та яловичини, *
* м'ясопродукти солені не вище +12 *
* 18 Жири тваринні, топлені харчові не вище +18 *
**********************************************************************
|
|
|
|
|
Додаток 18
до Правил перевезень
вантажів автомобільним
транспортом в Україні
|
Температурні режими для швидкопсувних вантажів
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|