МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||||||||
При перевезенні їх в авторефрижераторах****************************************************************************** *N N * *Температу-*Температура повітря в *Примітка * *п/п * Найменування вантажу *ра вантажу*кузові авторефрижерато-* * * * *при ванта-*ра при перевезенні, * * * * *женні, * град. С * * * * *град. ************************* * * * * * від * до * * ****************************************************************************** * 1 * 2 * 3 * 4 * 5 * 6 * ****************************************************************************** * * * * * * * * 1 *Морожені вантажі (м'ясо, * не вище * не вище * * * * *субпродукти, м'ясо кро- * -8 * -12 * * * * *лика, птиця, риба, шпик, * * * * * * *яєчні морожені продук- * * * * * * *ти)* * * * * * * 2 *Масло вершкове* * -6 *не вище -6 * * * * 3 *Слабосолені оселедці у * -6 *не вище -6 * * * * *ящиках * * * * * * 4 *Жири тваринні топлені, * 0 * 0 * -3 * * * *маргарин, масло топлене* * * * * * * 5 *Маринади, балики копчені * 0 * 0 * -3 * * * *і в'ялені, ікра рибна * * * * * * *(крім зазначеної у п. 6)** * * * * * 6 *Ікра рибна (зерниста, * 0 * 0 * -5 * * * *паюсна, лосося, міцносо- * * * * * * *лена частикова) * * * * * * 7 *Ковбаси копчені* * 0...+4 * 0 * -3 * * * 8 *Ковбаси напівкопчені* * 0...+4 * 0 * -3 * * * 9 *Ковбаси сирокопчені * +8...+12 * +10 * +4 * * *10 *Ковбаси, сосиски та сар- * +8 * 0 * +6 *Переве- * * *дельки варені * * * *зення * * * * * * *більше 24 * * * * * * *годин не * * * * * * *допуска- * * * * * * *ється * * * * * * * * *11 *Риба охолоджена і пере- * +3 * 0 * -1 * * * *кладена льодом * * * * * *12 *М'ясо остигле * +4...+12 * +10 * +4 * * *13 *М'ясо і птиця охолоджені * 0...+4 * 0 * -1 * * *14 *Консерви (крім рибних) * - * +15 * +20 * * *15 *Консерви рибні * 0 * +6 * +1 * * *16 *Пресерви рибні * 0 * 0 * -5 * * *17 *Риба гарячого копчення * -10 * не вище * - * * * *заморожена* * * -8 * * * *18 *Яйця: * * * * * * * не піддані обробці * +8 * +8 * +4 * * * * холодом * * * * * * * із холодильника * +3 * +3 * 0 * * *19 *Сири * +8 * +8 * -2 * * *20 *Абрикоси * +3 * +3 * 0 * * *21 *Ананаси та інші анало- *+10...+13 * +11 * +8 * * * *гічні вантажі * * * * * *22 *Банани (недоспілі) * +12 * +15 * +1 *Спілі не * * * * * * *перево- * * * * * * *зяться. * * * * * * *Трива- * * * * * * *лість пе- * * * * * * *ревезення * * * * * * *не більше * * * * * * *3 діб * *23 *Вишні, черешні * +3 * +2 * +1 * * *24 *Виноград * +8 * +8 * +1 * * *25 *Груші *+6...+8 * +5 * +3 * * *26 *Персики * +4 * +4 * +1 * * *27 *Смородина, порічка, * +3 * +2 * 0 *Переве- * * *агрус * * * *зення * * * * * * *більше 24 * * * * * * *годин не * * * * * * *рекомен- * * * * * * *дується * * * * * * * * *28 *Слива, алича * +7 * +7 * +1 * * *29 *Цитрусові: * * * * * * * апельсини * +7...+10 * +10 * +4 * * * * лимони недоспілі *+12...+15 * +12 * +8 * * * * лимони спілі * +8 * +8 * +2 * * * * мандарини *+5...+8 * +8 * +2 * * *30 *Чорниця * +4 * +4 * 0 * * *31 *Баклажани *+7...+10 * +10 * +8 * * *32 *Дині *+8...+10 * +10 * +8 * * *33 *Огірки * +10 * +10 * +5 * * *34 *Кабачки * +6 * +6 * +1 * * *35 *Капуста рання качанна * +8 * +8 * +1 * * *36 *Капуста брюссельська * +8 * +12 * +1 * * *37 *Капуста цвітна * +8 * +8 * +1 * * *38 *Помідори бурі і рожеві * +15 * +15 * +8 * * *39 *Помідори червоні * +8 * +8 * +4 * * *40 *Морква рання * +8 * +8 * +1 * * *41 *Редька * +8 * +8 * +1 * * *42 *Квасоля овочева * +10 * +8 * +2 * * *43 *Горох лопатка * +5 * +5 * +1 * * *44 *Молоко свіже і пастери- * +5 * +5 * *Переве- * * *зоване, молочні продукти * * * *зення * * *у пляшках і тетрапаках * * * *більше 12 * * * * * * *годин не * * * * * * *рекомен- * * * * * * *дується * *45 *Молоко згущене та * +6 * +6 * +2 * * * *порошкоподібне* * * * * * *46 *Швидкозаморожені м'ясні, * -18 * не вище * * * * *рибні, кулінарні вироби, * * -18 * * * * *фрукти та ягоди, густі * * * * * * *соки із фруктів* * * * * * * * * * * * * *47 *Морозиво * не вище * не вище * *У літній * * * * -18 * -14 * *період * * * * * * *вантажо- * * * * * * *відправник* * * * * * *додатково * * * * * * * у * * * * * * *рефриже- * * * * * * *ратор * * * * * * *завантажує* * * * * * *0.75-1.0 * * * * * * *сухого * * * * * * *льоду * *48 *Масло рослинне * +12 * +10 * +2 * * *49 *Дріжджі *0...+4 * 0 * +4 * * ******************************************************************************
Примітки: 1. При зниженні температури зовнішнього повітря нижче вказаної в графі 5 перевезення вантажів (крім перерахованих у пунктах 1, 2, 4, 5, 7, 8, 16, 44, 45) в авторефрижераторах, які не обладнані приладами опалення, не допускається.
2. Для вантажів, що позначені зірочками, у зимовий період при зниженні температури зовнішнього повітря нижче вказаної у графі 5 перевезення вантажу провадиться без включення холодильного устаткування.
3. Температурний режим при перевезенні вантажів, що не зазначені у цьому додатку, встановлюється вантажовідправником, про що він повинен зробити відмітку в транспортному документі.
Лист* контрольних перевірок температури Читайте також:
|
||||||||||||||
|