МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||
Традиційний спосіб.Передбачає виробництво ікри з обсмажених овочів до видимого відсотка ужарювання , %: 35-40 для патисонів та кабачків, 30-32 для моркви, 28-32 для буряку. Обсмажену сировину, а також моркву, білі корені та цибулю після стікання олії, подрібнюють на протиральній машині з діаметрами отворів сита 3 мм або на вовчку з двома решітками – перша з діаметром отворів 10 мм, друга – 3,5 мм. Обжарені кабачки пропускають крізь протиральну машину з діаметром отворів сита останнього ступеня 1,2 мм. Подрібнену овочеву масу перемішують за рецептурою з томатною пастою, сіллю, цукром, прянощами, підігріваючи до повного розчинення солі та цукру та рівномірного розподілу компонентів. Комбінований спосіб. При даному способі кабачки та патисони обжарюють до видимого відсотка ужарювання 25%, подрібнюють і уварюють у вакуум-апараті до масової частки сухих речовин 9-10%. Після уварювання додають подрібненні обжарені коренеплоди, цибулю та решту компонентів. Спосіб уварювання. Нарізану на кружки сировину обробляють парою 10-15 хв, а цибулю розварюють цілою у воді 3-5 хв. Потім кабачки протирають, а масу уварюють і змішують з рештою компонентів. Іншу сировину подрібнюють на вовчку та одразу ж подають на змішування. Готову ікру фасують в тару не більше 0,65 дм3. У продукті нормуються: 4 групи показників, у т.числі органолептичні, фізико-хімічні, м/б і токсикологічні…. Зокрема: вміст СР ( не менше 20%), Вміст хлоридів (1,2-1,6 %), Вміст жиру (не менше 9 %), Титрована кислотність (не більше 0,5%). ВИСНОВОК. ТАКИМ ЧИНОМ СЬОГОДНІ МИ ДІЗНАЛИСЯ ПРО ТЕХНОЛОГІЮ …… Більш детальну інформацію ви можете отримати у такій літературі як….. Та фахових журналах:….,ю……,ю….., Дякую за увагу! Старости, надайте мені інформацію про відсутніх….. ( …. І не забувати про зв'язок з аудиторією)…. Фаршировані овочі. Овощи фарширують, укладають в банки та заливають гарячим томатним соусом. Овочі, різані з овочевим фаршем. Для овочів різаних в томатному соусі також окремо готують фарш з обсмажених коренеплодів та інших компонентів і томатний соус. Фасування підготовлених компонентів проводять роздільно; спочатку на дно банки наливають трохи соусу, потім шарами обсмажені овочі і фарш, зверху їх заливають соусом при наступному приблизно співвідношенні: основні овочі (кабачки, баклажани) - 52-58%; фарш - 8-12 і томатний соус - 32-38%. Читайте також:
|
||||||||
|