МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||
Традиційний спосіб.Передбачає виробництво ікри з обсмажених овочів до видимого відсотка ужарювання , %: 35-40 для патисонів та кабачків, 30-32 для моркви, 28-32 для буряку. Обсмажену сировину, а також моркву, білі корені та цибулю після стікання олії, подрібнюють на протиральній машині з діаметрами отворів сита 3 мм або на вовчку з двома решітками – перша з діаметром отворів 10 мм, друга – 3,5 мм. Обжарені кабачки пропускають крізь протиральну машину з діаметром отворів сита останнього ступеня 1,2 мм. Подрібнену овочеву масу перемішують за рецептурою з томатною пастою, сіллю, цукром, прянощами, підігріваючи до повного розчинення солі та цукру та рівномірного розподілу компонентів. Комбінований спосіб. При даному способі кабачки та патисони обжарюють до видимого відсотка ужарювання 25%, подрібнюють і уварюють у вакуум-апараті до масової частки сухих речовин 9-10%. Після уварювання додають подрібненні обжарені коренеплоди, цибулю та решту компонентів. Спосіб уварювання. Нарізану на кружки сировину обробляють парою 10-15 хв, а цибулю розварюють цілою у воді 3-5 хв. Потім кабачки протирають, а масу уварюють і змішують з рештою компонентів. Іншу сировину подрібнюють на вовчку та одразу ж подають на змішування. Готову ікру фасують в тару не більше 0,65 дм3. У продукті нормуються: 4 групи показників, у т.числі органолептичні, фізико-хімічні, м/б і токсикологічні…. Зокрема: вміст СР ( не менше 20%), Вміст хлоридів (1,2-1,6 %), Вміст жиру (не менше 9 %), Титрована кислотність (не більше 0,5%). ВИСНОВОК. ТАКИМ ЧИНОМ СЬОГОДНІ МИ ДІЗНАЛИСЯ ПРО ТЕХНОЛОГІЮ …… Більш детальну інформацію ви можете отримати у такій літературі як….. Та фахових журналах:….,ю……,ю….., Дякую за увагу! Старости, надайте мені інформацію про відсутніх….. ( …. І не забувати про зв'язок з аудиторією)…. Фаршировані овочі. Овощи фарширують, укладають в банки та заливають гарячим томатним соусом. Овочі, різані з овочевим фаршем. Для овочів різаних в томатному соусі також окремо готують фарш з обсмажених коренеплодів та інших компонентів і томатний соус. Фасування підготовлених компонентів проводять роздільно; спочатку на дно банки наливають трохи соусу, потім шарами обсмажені овочі і фарш, зверху їх заливають соусом при наступному приблизно співвідношенні: основні овочі (кабачки, баклажани) - 52-58%; фарш - 8-12 і томатний соус - 32-38%. Читайте також:
|
||||||||
|