Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Мельник О.Ф.

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Житомирський коледж ресторанно-туристичного бізнесу і торгівлі

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

На засіданні методичної ради

протокол № _____ від _______________

голова методичної ради ______________

(Троценко Л.В.)

 

 
 

 

 


 

Для виконання аудиторної контрольної роботи

з “ФІЗИЧНОЇ ТА КОЛОЇДНОЇ ХІМІЇ”

Для студентів заочного відділення

спеціальність 5.091711 “Виробництво харчової продукції”

 

Підготував викладач:

Мельник О.Ф.

 

 

РОЗГЛЯНУТО та СХВАЛЕНО

На засіданні циклової комісії

науково-природничих дисциплін

протокол № ____ від __________

голова комісії ________________

Герасимчук Н.П.


Завдання контрольної роботи направлені на тісний взаємозв’язок теоретичних знань про фізико-хімічні явища і процеси та практичним їх використанням в технології приготування їжі. Тому під час виконання контрольної роботи слід звертати особливу увагу на практичну частину завдання, а також на додаткові запитання проблемного змісту.

 

Курс фізичної та колоїдної хімії передбачає вивчення та засвоєння загальних закономірностей явищ і процесів, які вивчає даний розділ хімії (закони термодинаміки, поняття про швидкість реакції та залежність її від різних факторів, хімічна рівновага та способи її порушення, явище адсорбції, дисперсні системи, агрегатні стани речовин, газові закони тощо).

 

Частина завдань контрольної роботи має суто теоретичне направлення, але без розуміння загальнонаукових понять і законів неможливо з’ясувати сутність фізико-хімічних речовин, які лежать в основі усіх технологічних процесів.

 

Відповіді на теоретичні питання бажано ілюструвати графіками, схемами, малюнками, таблицями, якщо це потрібно.

 

Приклади відповідей на теоретичні питання та розв’язки задач наведені далі.

 


Читайте також:

  1. Андрій Мельник Степан Бандера
  2. Макроекономіка та макроекономічна політика: Навч. посіб. Рекомендовано МОН / Мельник А.Ф. — К., 2008. — 699 с., тв. пал., (ст. 4 пр.).




Переглядів: 350

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Закони та інші урядові документи | Приклад 1.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.