Види білкових підкормок
Підкормка
| Складові частини
| Спосіб годування і норма, кг
| Медово-пилкова
| 2 меду, підігрітого до 50 0С, 0,5 розмеленого квіткового пилку
| 0,2-0,3 у поліетиленовому пакеті з отворами 0,5-1,0 мм, через день
| Медово-пергова
| 2 меду, підігрітого до 50 0С, 0,5 перги (пергові стільники пропущені через м’ясорубку), розмішати і добавити 0,2-0,5 води
| Аналогічно вищенаведеному
| Цукрово-молочна
| 2 цукру розчинити у 1 знятого молока, добавити 0,16 г хлористого або сіркокислого кобальту
| 0,5 у годівниці щоденно
| Цукрово яєчна
| 2 цукру, 1 води прокип’ятити. В охолону воду влити 2-3 куриних яйця і розмішати.
| 0,2 у годівницю
| Цукрово-дріжджова
| 2 цукру, 1 води, 0,1 пекарських дрожей (або 30 г пивних у таблетках). Прокип'ятити.
| 0,3-0,5 у годівницю
| Медово-цукрово-молочна
| 2 цукру, 8 цукрової пудри, 0,2 сухого знежиреного молока.
| 0,3 у виді коржа на верх стільників через день.
| Соєво-пилкова
| 1 соя, 3 квіткового пилку , замішана на цукровому сиропи до тістоподібної маси.
| 0,2-0,3 у поліетиленовому пакеті з отворами 0,5-1,0 мм через день.
| Цукрова суміш з спіруліною
| 500 мг спіруліни на 1 кг цукрової пудри, замішаної на цукровому сиропи.
| Аналогічно вищенаведеному
| Гідролізин
| 40-50 мл на 1 кг канді
| Аналогічно вищенаведенному
|
Читайте також: - Класифікація білкових дистрофій
- Технологія приготування кремів: масляних, білкових, заварних.
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|