Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Agree or disagree with the following sentences.

1. One of the simplest measures that any person can take to prevent the spread of food borne illness is to properly wash his or her hands before preparing or eating any meal. 2. All the cases of food borne illnesses could be prevented by better hand-washing by food handlers. 3. Hand sanitizer is a helpful follow-up to hand-washing and it should be used to replace this valuable technique. 4. In cases of suspected food spoilage, food should never simply be tasted, smelled, or eye-balled in order to determine its safety. 5. However, some foods may look and smell fine, but if they have been stored at room temperature for over 20 hours, microscopic bacteria may have been allowed to grow. 6. It is safe to let meats thaw on the counter all day. 7. It is also important to make sure that raw meats are cooked to the appropriate internal temperature before they are consumed. 8. It is sufficient to judge the doneness of meat by its internal color. 9. Cross contamination occurs when a person handling raw meats, eggs, fish, or other foods containing harmful pathogens touches cooking utensils, cutting boards, or cooking surfaces and spreads the pathogens to ready-to-eat foods in the process. 10. Leftovers are ideally stored in the refrigerator in shallow containers (2 inches tall or less) so that the cooling process can be accelerated and the buildup of harmful bacteria can be prevented.




Переглядів: 304

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Make up a plan of the text, retell the text according to the plan. | Text 5.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.