Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Complete the conversation with the missing information.

 

Head chef: Where's your toque? Good,

Commis chef: I haven't got one chef, but I've got a bandana.

Head chef: OK. Wear it then! That jacket should be

(1) _______

Commis chef: I know, chef. Sorry, chef!

Head chef: What are the (2) ________ made of?

Commis chef: They're plastic, chef.

Head chef: Hmm! Have you got a triangle?

Commis chef: No chef, but I've got a long apron.

Head chef: Good! Tie it carefully around your

(3) ______ and fold the top over.

Commis chef: Like this chef?

Head chef: That's right, but you need to tie your torchon to your apron.

Commis chef: Yes, chef!

Head chef: Let me look at your trousers ...

Good, they're (4) ______________ and there's

no(5) ___ ___

Commis chef: No, chef!

Head chef: But you need to buy new shoes.

Those have (6) _________ , but they

don't have a (7) _________ _ cap.

Commis chef: No, chef! Sorry, chef! I'll buy some new ones tomorrow.

Head chef: One more thing ... Put your clothes away in a locker. You can't leave them out like that. There may be (8) __________ on them .

Commis chef: Right away chef!

Head chef: At least your uniform is clean ,

which is something!

 

Draw the personal hygiene symbols you see in a kitchen with the expressions below.

 

1 cover cuts with plasters

 

2 disinfect work stations

 

3 do not sneeze over food

 

 

4 no smoking

 

 

5 wash your hands

 

 

6 wear disposable gloves

 

7. How much do you know about personal hygiene in the kitchen? Do this quiz and find out!

 

1. What parts of the human body can often lead to food contamination?

A Feet.

B Hands.

C Head.

2. When should you wash your hands if you're working in the kitchen?

A Frequently during the day.

B Once before starting work.

C Twice, before starting and after finishing work.

3. Why shouldn't you transit from dirty to clean areas?

A It causes contamination.

B It makes a mess.

C It's rude.

4. Which of these things should you not do in a food preparation or storage area?

A Chew gum .

B Eat food .

C Smoke.

D Any of these (A, B, C).

4. What should visitors wear when entering a food preparation area?

A Anything they like.

B Protective clothing.

C Their outdoor clothes.

5. What should you do if you wear glasses?

A Keep them in your pocket.

B Tie them around your neck.

C Wear contact lenses.

6. Why shouldn't you wear nail varnish if you are working in a kitchen?

A It can chemically react with the food.

B It can fall off into the food.

C You can't see if your nails are dirty.

7. Why is it a good idea to wear coloured plasters if you have a cut on your hand?

A To make you feel happy.

B White ones get dirty more quickly.

C You can see them if they fall off. ---

8. When should you wear disposable gloves?

A If you have a cut.

B If you're handling delicate foods.

C In both cases.

9. What should you do if you feel unwell?

A Don't handle food.

B Tell your supervisor.

C Both of these things.

 




Переглядів: 1680

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Read the rest of the text about kitchen staff uniforms and label the clothes with the words in bold in the text. | Read this hygiene manual and check your answers.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.006 сек.