МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||||||||||||||||||||
II розділ. Експериментальна частина.Завдання розділу: 1. Розробити інноваційні технології (новітні технології або страви/вироби, впровадити нові види сировини/продуктів чи устаткування або застосувати нові кулінарні прийоми, режими, операції при виготовленні страв/вироби). В додаток внести акт відпрацювання технології нової або фірмової страви (виробу) та технологічну карту. 2. Розробити технологічні схеми на страви та кулінарні вироби. 3. Провести органолептичну оцінку. 4. Визначити структурно-механічні, фізико-хімічні, біологічні показники, розрахувати енергетичну цінність. 5. Проаналізувати отримані результати експериментів, порівнюючи їх із теоретичними положеннями, а також для подальшого практичного використання та рекомендацій. 6. Визначити конкурентоспроможність розробленої кулінарної продукції. 7. Провести розрахунок технологічних параметрів. 8. Для опрацювання експериментальних даних слід скласти таблиці, схеми, діаграми, в яких одержані дані згруповуються. Теоретичні положення: Розробка інноваційних технологій починається з формування наукової гіпотези. Формування наукової (або технологічної) гіпотези розглядається як передумова розробки нового продукту. Як відомо, найбільш ефективне вирішення завдань по розробці і вдосконаленню технологічних процесів і нових видів продукції можна здійснити на основі комплексного або системного підходу до проблеми, який здійснюється в 4 етапи: 1) обґрунтування вибору сировини; 2) обґрунтування співвідношення компонентів; 3) обґрунтування технологічного процесу; 4) обґрунтування правильного підбору відповідно до принципів раціонального харчування. Загальний план проведення теоретичних і експериментальних робіт
Технологічні карти в експериментальній частині повинні мати наступний вигляд:
|
||||||||||||||||||||||||||
|