1.Які машини використовуються для оброблення м'яса та риби?
2.Призначення м'ясорубок.
3.Які переваги має м'ясорубка ЕМШ-35/135?
4.Чи можна використовувати м'ясорубку «Braun G 1300К» для виготовлення домашньої ковбаси?
5.Що означає число 82 у м'ясорубці МЗМ-82М?
6.Чи різняться продуктивністю м'ясорубки МЗМ-82М і МЗМ-105?
7.Принцип подрібнювання м'яса м'ясорубкою.
8.Які машини використовуються для перемішування фаршу?
9.Яка тривалість перемішування фаршу на машині МЗ-8-150?
10.Призначення та принцип дії машин для розпушування м'яса.
11.Які машини та механізми для очищення риби Ви знаєте?
12.Що являє собою робочий орган машини РО-1М1 для обчищання риби?
13.У яких виконаннях випускається привід ПМ-1,1 м'ясного цеху?
14.Назвіть комплект змінних механізмів до приводу першого виконання.
15.Призначення та принцип дії механізму МЗП-ІІ-І.
Розділ 5.
МАШИНИ ДЛЯ ОБРОБЛЮВАННЯ
БОРОШНА ТА ПРИГОТУВАННЯ ТІСТА
Для механізації трудомістких процесів з приготування різних видів тіста (просіювання борошна, замішування і розкочування тіста, збивання кремів) на підприємствах громадського харчування використовують відповідні машини, що значно підвищує продуктивність праці, сприяє збереженню здоров'я робітників.