Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Характеристика процесів, що відбуваються при механічній і

Тепловій обробці сировини, напівфабрикатів і готової продукції

У ході виробництва борошняних і кондитерських виробів вся сировина що використовується, піддається механічній і тепловій обробці, в ході якої змінюються її структурно-механічні властивості і хімічний склад, формую-ться нові органолептичні показники готових виробів. До складу всіх видів си-ровини входять у різному співвідношенні ті самі складові - білки, жири, вуг-леводи, вітаміни, мінеральні речовини, органічні кислоти і біологічно активні речовини які необоротно міняються під дією температури і механічного впливу.




Переглядів: 233

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Цех борошняних виробів | Перетворення білків у технологічному потоці

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.