Студопедия
Новини освіти і науки:
Контакти
 


Тлумачний словник






Салат з курки з грибами та горіхами

Вам знадобиться:

· 200-250 г (2 штуки) відварного курячого філе

· 200 г маринованих грибів

· 3-4 зварених круто яйця

· 1 велика цибулина

· 80 г (2 жмені) ядер волоських горіхів

· 250 г майонезу

· сіль

· перець (за бажанням)

· олія для смаження

Спосіб приготування:

· Цибулину очистіть, наріжте чвертькільцями і обсмажте на олії до красивого золотавого кольору. В процесі смаження можна посипати цибулю дрібно меленою сумішшю трав для курки. У поєднанні з ефірними маслами цибулі це дасть додатковий аромат і смак.

· Курку і яйця наріжте невеликими кубиками.

· Гриби наріжте пластинками.

· Горіхи злегка підсмажте на сухій сковороді або в духовці. Трохи подрібніть горіхи качалкою або порубайте їх ножем. Не потрібно подрібнювати їх дуже сильно, щоб вони не загубилися в салаті. Трохи горіхів залиште, щоб прикрасити салат.

· Змішайте всі підготовлені інгредієнти, посоліть, при бажанні поперчіть салат, заправте його майонезом. Розкладіть салат по тарілках та притрусить кожну порцію горіхами, що залишилися.

3-4 порції

 

 




<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
 | Пікантні крабові кульки

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.001 сек.