· Цибулину очистіть, наріжте чвертькільцями і обсмажте на олії до красивого золотавого кольору. В процесі смаження можна посипати цибулю дрібно меленою сумішшю трав для курки. У поєднанні з ефірними маслами цибулі це дасть додатковий аромат і смак.
· Курку і яйця наріжте невеликими кубиками.
· Гриби наріжте пластинками.
· Горіхи злегка підсмажте на сухій сковороді або в духовці. Трохи подрібніть горіхи качалкою або порубайте їх ножем. Не потрібно подрібнювати їх дуже сильно, щоб вони не загубилися в салаті. Трохи горіхів залиште, щоб прикрасити салат.
· Змішайте всі підготовлені інгредієнти, посоліть, при бажанні поперчіть салат, заправте його майонезом. Розкладіть салат по тарілках та притрусить кожну порцію горіхами, що залишилися.