· листочки салату або ніжні листочки пекінської капусти
· сіль
· перець
Спосіб приготування:
· Наріжте крабові палички, болгарський перець. Сир натріть на крупній тертці або наріжте дрібними шматочками. З скибочки батона зріжте скориночки і подрібніть м’якуш. Цибулю теж подрібніть.
· Всі подрібнені продукти перемішайте з яйцем, гірчицею і майонезом.
· Посоліть, поперчіть і відставте на 15 хвилин, щоб легше було формувати кульки.
· Нагрійте духовку до 180°С.
· Сформуйте кульки розміром трохи більше волоського горіха.
· Викладіть їх на деко і запікайте 15-20 хвилин. Можна застелити деко папером для випічки. Кульки легше знімаються з дека, що охололо.
· Викладіть готові кульки на листочки салату або капусти.
приблизно 16 штук
Салат "Насолода"
1 крупний відварний курячий окорочок 3 варених яйця 150 г твердого сиру 150-200 г винограду трохи подрібнених волоських горіхів майонез
Знімаємо м'ясо з кістки і подрібнюємо. Половину укладаємо на блюдо. Злегка змащуємо майонезом. Зверху натираємо на крупну терку половину сиру. Теж змащуємо майонезом.
Наступний шар - половина порубаних яєць. І знову майонез.
Повторюємо шари. Верхній, змащений майонезом шар посипаємо волоськими горіхами.