Студопедия
Новини освіти і науки:
Контакти
 


Тлумачний словник






Салат овочевий з м'ясним асорті

шинка - 80—100 г
язик варений - 80 г
курка варена - 80 г м'якоті
огірки консервовані - 1 шт.
помідори - 1 шт.
яблука - 1 шт.
перець солодкий - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 2 головки
заправка салатна - 5 ст. ложок
зелень кропу
маслини
листя зеленого салату

Шинку, язик і м'якоть курки нарізуйте дрібними кубиками, огірок і помідор — часточками, солодкий перець і яблуко — соломкою, цибулю — півкільцями.

З'єднайте підготовлені продукти, залийте салатною заправкою і перемішайте.

Викладете в салатник, що вистилає листям зеленого салату.

Оформите салат маслинами, зеленню.

 

Салат "Цезар"

 

Качан пекінської капусти,хліб сірий змішаний (український) 3-4 скибочки,бекон копчений 300 г, майонез 4 ст.л.,олія рослинна 4 ст.л., сік половини лимона, сирий пармезан 300г.

Капусту порізати великими шматками, можна порвати руками.Бекон порізати соломкою і обсмажити до золотистої скориночки.Хліб порізати соломкою і обсмажити в жирі від бекону.У капусту додати обсмажені сухарі і бекон, перемішати.Соус:змішати рослинну олію, майонез і сік лимона до рідкої консистенції. Вилити в соусник.Сир натерти на дрібній терці, подати на окремій тарілці. Салат розкласти по тарілках, гарненько полити соусом і густо посипати сиром




<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Пікантні крабові кульки | Салат Французький

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.001 сек.