Отже, кожен робочий процес характеризується певною технологією, яка виражається в особливостях механізмів, машин і устаткування, що використовуються, самого предмету праці, методів організації виробництва й праці, спеціальних прийомів роботи, а також вимог, що пред'являються до якості продукції. Під робочим процесом необхідно розуміти чітко окреслену й відмінну за технологічним змістом і організаційною структурою частину виробничого комплексу, що характеризується певним технологічним змістом, предметом праці й засобами праці.
В даній роботі мною була зроблена спроба розрахувати технологічний процесс термічної обробки заготівки та роботи печі.
Список використаних джерел
Основна література:
1) Виробничі процеси та обладнання об’єктів автоматизації. Методичний посібник для студентів ЗДІА спеціальності 6.092501 “Автоматизоване управління технологічними процесами” /Укл.: Є.А.Ткаченко. – Запоріжжя, 2010. – 97 с.
2) Системи технологій галузей народного господарства: Навчальний посібник О.В. Дичковська.. –К.:ІСДО,1995. –312с.