Назви змістових модулів і тем
| Кількість годин
|
денна форма
| Заочна форма
|
усього
| у тому числі
| усього
| у тому числі
|
л
| с
| п
| інд
| с.р.
| л
| с
| п
| інд
| с.р.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Модуль 1
|
Змістовий модуль 1. Історія розвитку готельного господарства України та світу. Типізація засобів розміщення.
|
Тема 1. Історія розвитку світового готельного господарства.
|
|
|
| -
| -
|
|
|
| -
| -
| -
|
|
Тема 2.Історія
розвитку готельного господарства України.
|
|
|
| -
| -
|
|
|
| -
| -
| -
|
|
Тема 3.
Нормативно – правове регулювання готельної індустрії.
|
|
|
|
| -
|
| 6.5
| 0.5
| -
| -
| -
|
|
Тема 4. Фактори, що впливають на типізацію готельного господарства.
|
|
| -
| -
| -
|
| 6.5
| 0.5
| -
| -
| -
|
|
Тема 5. Характеристика основних типів засобів розміщення.
|
|
|
|
| -
|
|
|
| -
|
| -
|
|
Тема 6. Характеристика підприємств готельного господарства для відпочинку.
|
|
| -
|
| -
|
| 8.5
| 0.5
| -
| -
| -
|
|
Тема 7. Характеристика лікувально-оздоровчих підприємств готельного господарства.
|
|
| -
|
| -
|
| 6.5
| 0.5
| -
| -
| -
|
|
Разом за змістовим модулем 1
|
|
|
|
| -
|
|
|
| -
|
| -
|
|
Змістовий модуль 2. Класифікація підприємств готельного господарства України та зарубіжних країн. Організація приміщень підприємств готельного господарства.
|
Тема 8. Сучасний підхід до класифікації підприємств готельного господарства.
|
|
|
|
| -
|
|
|
| -
| -
| -
|
|
Тема 9. Класифікація підприємств готельного господарства України.
|
|
|
|
| -
|
|
|
| -
|
| -
|
|
Тема 10. Функціональна організація приміщень підприємств готельного господарства.
|
|
|
| -
| -
|
| 6.5
| 0.5
| -
| -
| -
|
|
Тема 11. Організація приміщень житлової групи.
|
|
|
|
| -
|
| 8.5
| 0.5
| -
| -
| -
|
|
Тема 12. Організація нежитлових груп приміщень підприємства готельного господарства.
|
|
| -
| -
| -
|
| 6.5
| 0.5
| -
| -
| -
|
|
Тема 13. Архітектура та інтер’єр у готельному господарстві.
|
|
| -
| -
| -
|
| 6.5
| 0.5
| -
| -
| -
|
|
Тема 14. Основні складові формування сучасного інтер’єру підприємств готельного господарства.
|
|
| -
| -
| -
|
| 6.5
| 0.5
| -
| -
| -
|
|
Тема 15. Кольори в інтер’єрі.
|
|
| -
|
| -
|
| 6.5
| 0.5
| -
| -
| -
|
|
Тема 16. Технологія прибиральних робіт навколишньої території і вестибюльної групи приміщень.
|
|
| -
| -
| -
|
| 6.5
| 0.5
| -
| -
| -
|
|
Тема 17. Технологія прибиральних робіт у житлових групах приміщень.
|
|
|
| -
| -
|
| 6.5
| 0.5
| -
| -
| -
|
|
Разом за змістовим модулем 2
|
|
|
|
| |
|
|
| -
|
| -
|
|
Разом 4 семестр
|
|
|
|
| -
|
|
|
| -
|
| -
|
|
Змістовий модуль 3. Організація обслуговування споживачів готельних послуг. Організація допоміжних служб, цехів та обслуговуючих господарств. Організація праці в готельному господарстві.
|
Тема 18. Сутність послуг гостинності в готельному господарстві.
|
|
|
|
|
|
| 4.5
| 0.5
| | | |
|
Тема 19.Технологія прийому та розміщення туристів у засобах розміщення
|
|
|
|
|
|
| 2.5
| 0.5
| | | |
|
Тема 20. Організація
роботи служби прийому і розміщення та обслуговування
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
| |
|
Тема 21. Організація обслуговування на житлових поверхах.
|
|
|
|
|
|
| 4.5
| 0.5
| | | |
|
Тема 22. Організація надання додаткових послуг у підприємстві готельного господарства.
|
|
|
|
|
|
| 8.5
| 0.5
| | -
| |
|
Тема 23. Організація інформаційного обслуговування в підприємстві готельного господарства.
|
|
|
|
|
|
| 6.5
| 0.5
| | | |
|
Тема 24. Культура обслуговування в готельному господарстві.
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
Тема 25. Організація продовольчого і матеріально – технічного постачання в готельному господарстві.
|
|
|
| | |
| 4.5
| 0.5
| | | |
|
Тема 26. Організація складського і тарного господарства.
|
|
| | | |
| 4.5
| 0.5
| | | |
|
Тема 27. Організація роботи обслуговуючих господарств
|
|
|
|
|
|
| 8.5
| 0.5
| | | |
|
Тема 28. Організація санітарно – технічного й інженерно – технічного обслуговування в готельному господарстві.
|
|
|
|
|
|
| 8.5
| 0.5
| | | |
|
Тема 29. Особливості організації праці на підприємстві готельного господарства.
|
|
|
|
|
|
| 6.5
| 0.5
| | | |
|
Тема 30. Робочий час працівників підприємства готельного господарства. Методи вивчення робочого часу.
|
|
|
|
|
|
| 6.5
| 0.5
| | | |
|
Тема 31. Раціональна організація праці робітників підприємства готельного господарства.
|
|
|
|
|
|
| 8.5
| 0.5
| | | |
|
Разом за змістовим модулем 3
|
|
|
|
| -
|
|
|
| -
|
| -
|
|
Всього
|
|
|
|
| -
|
|
|
| -
|
| -
|
|