№
з/п
| Назва теми
| Кількість
годин
|
| Історія розвитку світового готельного господарства. Взаємозв'язок розвитку туризму з розвитком готельного господарства.
|
|
| Історія розвитку та сучасний стан готельного господарства України.
|
|
| Нормативно – правова база діяльності підприємств готельного господарства України.
|
|
| Основні типи засобів розміщення.
|
|
| Сучасний підхід до класифікації підприємств готельного господарства.
|
|
6.
| Класифікація підприємств готельного господарства України
|
|
| Функціональна організація приміщень підприємств готельного господарства.
|
|
| Організація приміщень житлової групи.
|
|
| Технологія прибиральних робіт у житлових групах приміщень.
|
|
| Разом за змістовими модулями 1,2.
|
|
| Сутність послуг гостинності в готельному господарстві.
|
|
| Організація роботи служби прийому і розміщення та обслуговування
|
|
| Організація обслуговування на житлових поверхах
|
|
| Організація надання додаткових послуг у підприємстві готельного господарства.
|
|
| Культура обслуговування в готельному господарстві.
|
|
| Організація продовольчого і матеріально – технічного постачання в готельному господарстві.
|
|
| Організація роботи обслуговуючих господарств
|
|
| Раціональна організація праці робітників підприємства готельного господарства.
|
|
| Разом за змістовим модулем 3.
|
|
№
з/п
| Назва теми
| Кількість
годин
|
| Тема 3. Нормативно – правове регулювання готельної індустрії.
|
|
| Тема 5. Характеристика основних типів засобів розміщення.
|
|
| Тема 6. Характеристика підприємств готельного господарства для відпочинку.
|
|
| Тема 7. Характеристика лікувально-оздоровчих підприємств готельного господарства.
|
|
| Тема 9. Класифікація підприємств готельного господарства України.
|
|
| Тема 11. Організація приміщень житлової групи.
|
|
| Тема 15. Кольори в інтер’єрі.
|
|
| Разом за змістовими модулями 1,2.
|
|
| Тема 20. Організація роботи служби прийому і розміщення та обслуговування.
|
|
| Тема 22. Організація надання додаткових послуг у підприємстві готельного господарства.
|
|
| Тема 24. Культура обслуговування в готельному господарстві.
|
|
| Тема 31. Раціональна організація праці робітників підприємства готельного господарства.
|
|
| Разом за змістовим модулем 3.
|
|