Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Дозатори рідких і пластичних компонентів

Дозатори рідких і пластичних компонентів призначені для дозування води, цукрових, соляних і дріжджових розчинів, опари, головки, рідких дріжджів, згущеного молока, жиру та інших компонентів при виготовленні хлібобулочних, макаронних і кондитерських виробів. Крім того, дозатори води регулюють її температуру від 20 до 60 ˚С. Для цього їх оснащують авто-матичними терморегуляторами. Температура регулюється за рахунок змішуван-ня гарячої і холодної води.

Точність дозаторів рідких компонентів має відповідати вимогам, анало-гічним вимогам до точності дозаторів сипких компонентів, і характеризується тими самими показниками.

Дозатори рідких і пластичних компонентів можна класифікувати так, як наведено на рис. 26.

Рис. 26. Класифікація дозаторів рідких і пластичних компонентів

 




Переглядів: 841

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Умови експлуатації дозаторів сипких компонентів | Дозатори неперервної дії

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.