Визначення кількості діжок
З цією метою розраховують:
масу борошна, яке завантажують у діжу під час замісу опари, кг,
, (116)
де – об’єм діжі, л;
годинну кількість діжок для опари, шт,
; (117)
кількість діжок, необхідних для приготування опари,
; (118)
кількість діжок для приготування тіста
. (119)
Враховуючи формули (118) – (119), визначають загальну кількість ді-
жок, шт,
, (120)
де – кількість діжок біля діжоперекидача.
Якщо відома годинна кількість діжок для опари, то визначають ритм змін-ності діжок, с,
. (121)
Ритм має бути більший за час замісу опари. Тоді кількість місильних машин, шт,
, (122)
де – період робочого циклу роботи тістомісильної маши-
ни, с; , , – тривалість завантаження, роботи і вивантаження тістомісильної машини, с.
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|