Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Схема приготування виробів з сирцевого пряничного тіста.

 

Схема приготування виробів з заварного пряничного тіста.

 

Недоліки, які можуть виникнути при виготовленні пряників.

Недоліки Причини виникнення
Вироби щільні, не обтічної форми     Вироби розпливчасті   Вироби жорсткі, гумові Верхня кірка відділяється; м'якуш сирий Вироби сіли, опали Вироби з порожніми піддонами Вироби недостатньо пористі Знижена вологість тіста; заварка не була достатньо охолоджена; багато цукристих речовин; мало розпушувачів Тісто з підвищеною вологістю; багато соди; погана клейковина; низька температура печі Мало цукру; висока температура тесту при замісі; тривалий заме: Дуже м'яке тісто; піч перегріта Тісто м'яке і багато розпушувачів; висока температура печі Тісто щільне; піч не догріта Недостатньо покладено розпушувачів

 




Переглядів: 3436

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Схема приготування вафельного тіста. | Схема приготування виробів пісочного тіста.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.