Студопедия
Новини освіти і науки:
Контакти
 


Тлумачний словник






Схема приготування вафельного тіста.

Недоліки, які можуть виникнути при виготовленні вафельного тіста.

Недоліки Причини виникнення Способи усунення
Тісто має грудки Тісто густе затягнуте Тісто погано відділяється від вафельниці Поверхня вафель не має чіткого малюнка Начинка виступає за краї вафель Листи покороблени. Забарвлення нерівномірна. Частина листка пригоріла або не пропеклася . Вафельні листи не пористі Погано розмішене борошно Все борошно при замісі засипали одночасно Тісто затягнутий, мало емульгаторів Вафельні форми не зачищені Різали недостатньо охолоджені пласти Нерівномірний обігрів вафельниці     Низька температура випічки, тривала випічка Процідити тісто   Додають борошно невеликими порціями Зберігати тісто при більш низькій температурі, додати яйця Зачистити форми Охолодити пласти з начинкою Виправити електро нагрівачі     Підвищити температуру випічки

 

 




<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Схема приготування тіста для млинців. | Схема приготування виробів з сирцевого пряничного тіста.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.001 сек.