Студопедия
Новини освіти і науки:
Контакти
 


Тлумачний словник






Схема приготування тіста для млинців.

 

Недоліки, які можуть виникнути при виготовленні млинчиків.

Недоліки Причини виникнення Способи усунення
Грудкуватість Нерівномірна товщина     Велика товщина, непропек Зайва сухість і ламкість Великі бульбашки, млинчики пригоряють   Неприємні присмаки Тісто повільно і погано розмішено Тісто при випічці було вилито на нерівну поверхню Тісто густе або на сковороду налито багато тіста Низька температура випічки, тривала випічка Висока температура випічки   Недоброякісні продукти, млинчики недопечени, підгорілі, пересолені, закислі та ін. Процідити тісто Вирівняти плиту або поверхню   Розбавити тісто молоком або зменшити дозу на один млинець Збільшити температуру випічки Зменшити нагрівання     Перевірити при замісі якість продуктів і норму закладки. Замісити нову порцію млинців

 




<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Недоліки виробів з листкового дріжджового тіста. | Схема приготування вафельного тіста.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.001 сек.