Листковий напівфабрикат з поганим під’йомом, з товстими злиплими шарами
Листковий напівфабрикат з нерівномірним підйомом, має здуття
Листковий напівфабрикат деформований (стиснутий)
Листковий напівфабрикат сухий і жорсткий
Листковий напівфабрикат має щільний м'якуш з «закалом»
Поверхня листкового напівфабрикату бліда, з сірим відтінком Поверхня листкового напівфабрикату темна
| Борошно з невеликим вмістом клейковини, вада чи відсутність кислоти, висока температура приміщення, де готувалося тісто; недостатнє охолодження тіста; зайва кількість раскаток; низька температура випічки
Тупі виїмки; краю змащені яйцями; пласт недостатньо прокололи перед випічкою
Надлишок кислоти та солі; тісто мало вистоювалося перед випічкою; листи не змочувалися водою Недостатньо розкатанй, низька температура випічки (масло при цьому витекло); зменшено кількість жиру; масло при охолодженні мало низьку температуру Висока температура випічки; під час випічки кондитерський лист піддавався механічному впливу; недостатній час випічки Низька температура випічки
Висока температура випічки
|