Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Недоліки, які можуть виникнути при приготуванні листкового прісного.

Види браку Причини виникнення
Листковий напівфабрикат з поганим під’йомом, з товстими злиплими шарами   Листковий напівфабрикат з нерівномірним підйомом, має здуття Листковий напівфабрикат деформований (стиснутий) Листковий напівфабрикат сухий і жорсткий     Листковий напівфабрикат має щільний м'якуш з «закалом»   Поверхня листкового напівфабрикату бліда, з сірим відтінком Поверхня листкового напівфабрикату темна Борошно з невеликим вмістом клейковини, вада чи відсутність кислоти, висока температура приміщення, де готувалося тісто; недостатнє охолодження тіста; зайва кількість раскаток; низька температура випічки Тупі виїмки; краю змащені яйцями; пласт недостатньо прокололи перед випічкою Надлишок кислоти та солі; тісто мало вистоювалося перед випічкою; листи не змочувалися водою Недостатньо розкатанй, низька температура випічки (масло при цьому витекло); зменшено кількість жиру; масло при охолодженні мало низьку температуру Висока температура випічки; під час випічки кондитерський лист піддавався механічному впливу; недостатній час випічки Низька температура випічки Висока температура випічки

 

 




Переглядів: 740

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Недоліки, які можуть виникнути при приготуванні заварного тіста. | Схема приготування повітряного тіста 1 спосіб.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.