Раковина для рук
Рисунок 4 -Функціонально-габаритна схема гарячого цеху кафе
Умовні позначки:
1. Плита електрична ПЕСМ-4;
2 Плита електрична з шафою ПЕСМ-4
3 Сковорода електрична СЕСМ-0,2;
4 Шафа пекарська ШСЕСМ-2;
5 Казан для варки їжі КПЕСМ-60;
6 Електрокип’ятильник КНЕ-25М;
7 Кавоварка електрична Нектор;
8 Стійка роздаточна СРТЕСМ;
9 Стіл з охолоджувальною шафою
10Привід універсальний ПУ-0,6;
9 Стіл з ванною СМВСМ;
10 Стіл виробничий СПСМ-5;
11 Стіл виробничий СПСМ-2;
12 Секція-вставка ВСМ-420;
13 Стійка роздаточна для ІІ страв;
14 Раковина для рук;
15 Секція-вставка з краном ВКСМ;
16 Електрофритюрниця “Тейлор”
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|