Стелажі
3.1. Стелажі виробничівиготовляються з суцільними, перфорованими чи решітчастими полицями, комбіновані, можуть бути розбірні, мати 3, 4, 5 полиць.
Стандартні розміри: довжина - 600…1900 мм з кроком 100мм
ширина – 400, 500, 600, 700, 800 мм
висота – 1800 мм
3.2. Стелажі кондитерські пересувні (шпильки) виконуються на 12, 16, 18 рівнів. Можуть бути односекційні та двосекційні.
Розміри під листи (гастроємкості) типу GN 1/1:
довжина - 375 мм
ширина – 570 мм
висота – 1850 мм
3.3. Стелажі пересувні для хлібних лотків
Розміридовжина - 805 мм
ширина – 635 мм
висота – 1800 мм
3.4. Стелажі для сушіння посудумають полиці для сушіння тарілок чи для сушіння склянок.
Розміридовжина - 600, 750, 900 мм
ширина – 320 мм
висота – 1800 мм
3.5. Стелажі пересувні (шпильки) для підносів
3.6. Стелажі пересувні (шпильки) для противнів плити і гастроємкостей
Читайте також: - Універсальні мобільні стелажі
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|