Столи виробничі для борошняних робіт.
Столи виробничі для доочистки і обробки овочів.
| | Стіл використовується в кондитерських та борошняних цехах. Стільниця виконана з вологостійкої фанери деревини листкових порід.
| |
- Ванни мийні
Ванни за способом виготовлення поділяються на зварні і штамповані, а також можуть мати одну, дві, три чи п’ять секцій.
Ванни виконуються з полкою чи без неї, закритими з дверцятами купе.
Типовий розмір односекційної ванни: довжина – 600, 800мм
ширина - 600, 700, 800 мм
висота – від 850 до 900 мм
глибина чаші – 300, 350, 450 мм.
Читайте також: - Аналіз комплексних статей витрат: витрат на утримання та експлуатацію устаткування, цехові, загальногосподарські, поза виробничі витрати.
- Безпека виконання робіт.
- Безпека під час вантажно –розвантажувальних робіт.
- Будівельний генеральний план на стадії виконання окремих видів будівельно-монтажних робіт.
- Взаємовідносини «регіон-столиця».
- Виробництво борошняних кондитерських виробів
- Виробничі аварії на підприємствах харчової промисловості
- Виробничі бюджети
- Виробничі відносини, їх суть, система і структура
- ВИРОБНИЧІ ЗАПАСИ
- Виробничі засоби: основні та оборотні, їх характеристика і відмінні ознаки.
- Виробничі інвестиції , їх склад
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|