Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Столи виробничі

Тема 6. Немеханічне (нейтральне) устаткування

D2 Chart– програмний модуль, що забезпечує графічне представлення даних.

D2 Real View – програмний модуль, призначений для оперативного перегляду результатів продаж усіх підсистем (D2 restaurant, D2 fastfood, D2 netfood, D2 trade).

Перегляду стану рахунків в підсистемі D2 restaurant.

D2 AccountView – програмний модуль, призначений для оперативного

1. Настроювання параметрів виведення звітів на друк (розмір і шрифт символів, щільність друк).

2. Експорт звітів у MS WORD і MS EXEL.

3. Попередній перегляд звітів.

4. Вибір способів сортування даних.

5. Перегляд звітів як за обрану зміну, так і за будь-який проміжок змін.
6. Можливість перегляду артикульних звітів як по всіх артикулах, так і по одному артикулі, по групі артикулів, по категорії артикулів.

1. Зведене відображення поточних продажів усіх підсистем (“restaurant”, “fastfood”, “netfood”, “trade”) за поточну зміну.
2. Перегляд у розрізі касових операцій (дата, час, тип продажу, робоче місце, працівник, клієнт, форма оплати, сума, знижка).
3. Перегляд у розрізі товарів (дата, час, тип продажу, найменування блюда, ціна, кількість, кухня приготування).
4. Перегляд у розрізі касових робочих місць (робоче місце, кількість чеків, виторг по робочому місцю, внесення, вилучення, залишок у касі).

5. Фільтрація даних по кожному з параметрів.
6. Індикація загальної суми відфільтрованих даних.
7. Експорт даних у MS WORD і MS EXEL.

Загальні характеристики

1. Відображення даних у табличному виді.

2. Відображення даних у графічному виді (плоскі й об'ємні графіки, діаграми, сегменти і т.п.).

3. Роздруківка звітів як у текстовому, так і в графічному виді.

4. Експорт даних у MS WORD і MS EXEL.
Аналіз даних

1. Динаміка поінтервальних продажів у розрізі робочих місць, касирів, блюд.

2. Перегляд поінтервальних продажів у розрізі сум, кількостей, чеків і середнього чека.
3. Аналіз зведених продажів за зміну в розрізі робочих місць, касирів, блюд.

4. Динаміка нестач і надлишків за обраний інтервал змін у розрізі облікових сум і кількостей.

 

До немеханічного устаткування відносяться: столи виробничі, ванни мийні, стелажі, полиці, шафи, візки, підставки під устаткування, допоміжне устаткування.

Розміри немеханічного устаткування по довжині і ширині, як правило, кратні модулю 100 мм.

В багатьох видах немеханічного устаткування передбачені регульовані ніжки, що дозволяє виконати правильне встановлення устаткування не дивлячись на нерівності підлоги.

1.1. Столи виробничі обробні з бортом чи без нього виготовляються в такому виконанні:

- без полиць;

- однією чи двома нижніми полицями;

- з нижніми та верхніми полками;

- з висувними шухлядами;

- стіл-тумба з дверцятами купе;

- стіл-тумба з дверцятами купе і висувними шухлядами.

Стандартні розміри: довжина - 600…1900 мм з кроком 100мм

ширина - 600, 700, 800 мм

висота – від 850 до 900 мм

Можливе виконання моделей і розмірів столів за ескізами замовника.

Стільниця виконується з нержавіючої сталі з шумопоглинаючим наповненням товщиною 40 мм.

 

       
 
   
 

 


1.2. Столи виробничі з ванною (без полки чи з полкою) з розміщенням чаші справа або зліва.

Стандартні розміри: довжина - 1000…2200 мм з кроком 100мм

ширина - 600, 700, 800 мм

висота – від 850 до 900 мм

глибина чаші – 300 мм.

 

 

 

1.3. Столи виробничі для збирання залишків їжі (без полки чи з полкою).

 

Стандартні розміри:

довжина 800…1900 мм з кроком 100мм

ширина : 600, 700 мм

 

 

1.4. Столи виробничі для обробки риби.

 

Стандартні розміри: довжина – 1200, 1500, 1800 мм

ширина – 700, 800 мм

висота – від 850 до 900 мм

 
 
Стіл комплектується поліпрпіленовою дошкою розміром 500х340х20 мм. Посередині стола знаходиться паз для скидання відходів і ящик для їх збирання.

 



Читайте також:

  1. Аналіз комплексних статей витрат: витрат на утримання та експлуатацію устаткуван­ня, цехові, загальногосподарські, поза виробничі витрати.
  2. Взаємовідносини «регіон-столиця».
  3. Виробничі аварії на підприємствах харчової промисловості
  4. Виробничі бюджети
  5. Виробничі відносини, їх суть, система і структура
  6. ВИРОБНИЧІ ЗАПАСИ
  7. Виробничі засоби: основні та оборотні, їх характеристика і відмінні ознаки.
  8. Виробничі інвестиції , їх склад
  9. Виробничі можливості. Виробничий потенціал. Межа виробничих можливостей.
  10. Виробничі небезпеки, аварійність і травматизм у рослинництві
  11. Виробничі небезпеки, аварійність і травматизму тваринництві
  12. Виробничі операції, трудові дії, трудовий рух




Переглядів: 612

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
 | Столи виробничі для борошняних робіт.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.017 сек.