МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||||||||||||||||||||
Столи виробничіТема 6. Немеханічне (нейтральне) устаткування D2 Chart– програмний модуль, що забезпечує графічне представлення даних. D2 Real View – програмний модуль, призначений для оперативного перегляду результатів продаж усіх підсистем (D2 restaurant, D2 fastfood, D2 netfood, D2 trade). Перегляду стану рахунків в підсистемі D2 restaurant. D2 AccountView – програмний модуль, призначений для оперативного 1. Настроювання параметрів виведення звітів на друк (розмір і шрифт символів, щільність друк). 2. Експорт звітів у MS WORD і MS EXEL. 3. Попередній перегляд звітів. 4. Вибір способів сортування даних. 5. Перегляд звітів як за обрану зміну, так і за будь-який проміжок змін. 1. Зведене відображення поточних продажів усіх підсистем (“restaurant”, “fastfood”, “netfood”, “trade”) за поточну зміну. 5. Фільтрація даних по кожному з параметрів. Загальні характеристики 1. Відображення даних у табличному виді. 2. Відображення даних у графічному виді (плоскі й об'ємні графіки, діаграми, сегменти і т.п.). 3. Роздруківка звітів як у текстовому, так і в графічному виді. 4. Експорт даних у MS WORD і MS EXEL. 1. Динаміка поінтервальних продажів у розрізі робочих місць, касирів, блюд. 2. Перегляд поінтервальних продажів у розрізі сум, кількостей, чеків і середнього чека. 4. Динаміка нестач і надлишків за обраний інтервал змін у розрізі облікових сум і кількостей.
До немеханічного устаткування відносяться: столи виробничі, ванни мийні, стелажі, полиці, шафи, візки, підставки під устаткування, допоміжне устаткування. Розміри немеханічного устаткування по довжині і ширині, як правило, кратні модулю 100 мм. В багатьох видах немеханічного устаткування передбачені регульовані ніжки, що дозволяє виконати правильне встановлення устаткування не дивлячись на нерівності підлоги. 1.1. Столи виробничі обробні з бортом чи без нього виготовляються в такому виконанні: - без полиць; - однією чи двома нижніми полицями; - з нижніми та верхніми полками; - з висувними шухлядами; - стіл-тумба з дверцятами купе; - стіл-тумба з дверцятами купе і висувними шухлядами. Стандартні розміри: довжина - 600…1900 мм з кроком 100мм ширина - 600, 700, 800 мм висота – від 850 до 900 мм Можливе виконання моделей і розмірів столів за ескізами замовника.
1.2. Столи виробничі з ванною (без полки чи з полкою) з розміщенням чаші справа або зліва. Стандартні розміри: довжина - 1000…2200 мм з кроком 100мм ширина - 600, 700, 800 мм висота – від 850 до 900 мм глибина чаші – 300 мм.
1.3. Столи виробничі для збирання залишків їжі (без полки чи з полкою).
Стандартні розміри: довжина 800…1900 мм з кроком 100мм ширина : 600, 700 мм
1.4. Столи виробничі для обробки риби.
Стандартні розміри: довжина – 1200, 1500, 1800 мм ширина – 700, 800 мм висота – від 850 до 900 мм
Читайте також:
|
||||||||||||||||||||||||||
|