З гарнірів
З перших страв надають перевагу
З холодних закусок, окрім ковбасних виробів у німецькій кулінарії популярні
Ø масло вершкове
Ø сир твердий
Ø шинка
Ø сардини
Ø страви з оселедців з різним гарнірами і соусами
Ø
Ø
Ø
Ø супам-пюре
Ø супу з локшини
Ø бульйонам з гарнірами
Подають невеликими порціями (300г)
Ø варена або смажена картопля
Ø буряк
Ø хрін
Ø
Ø
Ø
Гарніри прийнято подавати
окремо від основного продукту

  Для оздоблення страв використовують тарталетки, в які кладуть
краби
 гриби
рибу
Читайте також: - Організація виробництва других страв, соусів і гарнірів
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|