![]()
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ПІВНІЧНА ТА ПІВНІЧНО-СХІДНА ЄВРОПАВплив релігійних та світських традицій на кулінарну етнологію та особливості харчування населення країн Північної (Фінляндія, Данія, Норвегія) та Центральної (Німеччина, Голландія, Бельгія, Польща, Чехія, Угорщина, Австрія) Європи ПЛАН ТЕМА 3. Кулінарна етнологія країн Північної та Центральної Європи 1. Вплив релігійних та світських традицій на кулінарну етнологію та особливості харчування населення країн Північної (Фінляндія, Данія, Норвегія) та Центральної (Німеччина, Голландія, Бельгія, Польща, Чехія, Угорщина, Австрія) Європи. 2. Основні види сировини, спецій та харчових продуктів, особливості їх використання. 3. Технологія приготування страв, кулінарних виробів та напоїв, особливості їх подавання. 4. Енотехнології в кулінарній етнології країн Північної та Центральної Європи. Еногастрономічні поєднання в меню. 5. Асортимент страв, меню, режими харчування туристів країн Північної та Центральної Європи. Рекомендована література Основна: Додаткова: Міні-лексикон:рибні страви, кліпфікс, бутерброди, печеня, шніцелі, регіональні кухні, соуси, калекукко, оселедець
(Скандинавські країни)
![]()
![]()
![]()
«кавовий стіл» (хліб, яловичина, сосиски, сир, варення)
![]()
![]()
салати супи, соуси (до кожної страви окремо)
вироби з тіста (пиріжки, булки, калачі)
![]()
![]()
![]()
борошняні вироби (струдель, галушки)
Кулінарна етнологія Німеччини належить до числа найбільш ситних і жирних. Висококалорійні страви з м’яса: Ø свинини Ø яловичини Ø дичини Ø птиці
![]()
Читайте також:
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|