Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Фіни вживають в їжу

ФІНЛАНДІЯ

Основні види сировини, спецій та харчових продуктів, особливості їх використання

Способами

Готують її 50-ма

В Австрії люблять каву і

 

М’ясояловичину, свинину, курятину, телятину, баранину

Рибулососину, окунь морський, камбалу, палтус, тріску

Крупи

Молочні продуктисвіже охолоджене молоко, кефір, вершки, сири

Овочі картоплю, моркву, огірки, цибулю ріпчасту, горох, квасолю, капусту, різні салати, кріп, петрушку, хрін

Яйця і яйцепродукти

Гриби шампіньйони. Фіни є великими шанувальниками лисичок

Ягоди і фрукти

Майонези

Жири

 

ДАНІЯ


Читайте також:

  1. Болгари вживають в їжу
  2. Датчани вживають в їжу
  3. Італійці вживають в їжу
  4. Німці вживають в їжу
  5. Норвежці вживають в їжу
  6. Французи вживають в їжу
  7. Шведи вживають в їжу




Переглядів: 705

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Основними способами теплової обробки продуктів в угорській кулінарії є | Датчани вживають в їжу

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.