Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Французи вживають в їжу

Основні види сировини, спецій та харчових продуктів, особливості їх використання

Перші страви – м’ясні супи варять тільки 2 рази на тиждень. В інші дні сім’я їсть овочеві супи, заправлені цибулею, яйцями і маслом.

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 


3. Технологія приготування страв, кулінарних виробів та напоїв,


Читайте також:

  1. Болгари вживають в їжу
  2. Датчани вживають в їжу
  3. Італійці вживають в їжу
  4. Німці вживають в їжу
  5. Норвежці вживають в їжу
  6. Фіни вживають в їжу
  7. Шведи вживають в їжу




Переглядів: 679

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Регіональна кухня | Енотехнології в етнічних кухнях Західної Європи. Еногастрономічніпоєднання в меню

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.017 сек.