Енотехнології в етнічних кухнях Західної Європи. Еногастрономічніпоєднання в меню
Страви із риби
АНГЛІЙСЬКА КУХНЯ
Особливості їх подавання
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Під час приготування багатьох страв французької національної кухні використовують:
Вино при цьому, як правило піддається значному виварюванню, в результаті чого винний спирт випаровується, а склад, який залишився, надає їжі специфічний присмак і приємний аромат.
Франція займає І місце у світі по вживанню виноградного вина. Його обов'язково подають до столу два рази на день.
Діти і, інколи, жінки п'ють вино, яке розводять водою. Інколи вино наливають в суп.
Читайте також:
Антитоталітарні демократичні революції у країнах Східної Європи. Розпад Югославії. Об’єднання Німеччини Болонський процес як засіб інтеграції і демократизації вищої освіти країн Європи. Входження Західної України до складу СРСР Господарська система та економічна думка Західної Європи в ХІ – ХV ст. Громадсько-політичне життя Західної України уXIX ст. Декларація Народних зборів Західної України про державну владу на Західній Україні від 27 жовтня 1939 р. Еволюція господарських форм в країнах Західної Європи на етапі розпаду натурального господарства Енотехнології в кулінарній етнології країн Східної та Північно-Східної Європи. Еногастрономічні поєднання в меню Етнополітичні процеси в країнах Західної Європи (інтеграційні та сепаратистські тенденції). Етносоціологія – галузь соціології, що досліджує соціальні процеси у різних етнічних середовищах, етнічні процеси у соціальних групах. Загальна характеристика економіки Східної та Західної цивілізації
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: