Режим харчування туристів з Франції
П’ятигодинний чай о 17.00-18.00 год. включає
Західної Європи
Асортимент страв меню, режими харчування туристів з країни

Складаючи меню для туристів для країн Західної Європи необхідно передбачити:
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
| |
Перший сніданок о 7.00-8.00 год. ранку включає
| |
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Другий сніданок о 12.00-13.00 год. включає
| |
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Обід о 19.00-20.00 год. включає
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


(трьохразовий)

Читайте також: - Q6 розраховують тільки при нестаціонарному режимі
- А скільки «Зеніт» за один раз може підняти в космос туристів?
- Аграрне право та законодавство США, Німеччини, Франції, Великої Британії, Ізраїлю, Польщі, Росії
- Адміністративний устрій та окупаційний режим в Україні під час війни 1941-1945 рр
- Алгоритм розробки техніко-економічного обґрунтування будівництва нового та реконструкції діючих підприємств харчування.
- Баланс основних продуктів харчування в Україні, тис. т
- Безпека харчування
- Бізнес-логістика в режимі INTERNET
- Будівлі підприємств громадського харчування
- В Німеччині, Швеції, Франції
- Валютний курс. Режими встановлення валютних курсів
- ВАЛЮТНІ РЕЖИМИ ТА ВАЛЮТНА ІНТЕРВЕНЦІЯ. ВПЛИВ ВАЛЮТНОЇ ІНТЕРВЕНЦІЇ НА ГРОШОВУ МАСУ. СТЕРЕЛІЗАЦІЯ.
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|