Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Регіональна кухня

Шотландська кухня

 

 


 

 

 

 


 

 

ФРАНЦІЯ

 

 

Французьку кулінарну етнологію умовно поділяють на три частини:

 
 

 

cuisineregionale

(регіональна кухня)

 

cuisinebourgeoise

(загальнопоширена кухня)

hautcuisine

(вишукана кухня)


 

 

________________________________________________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________________

 


 

 


 

· морепродукти (устриці, креветки, лангусти, морські гребінці)

· омлети і сирні суфле з різними приправами і


 

 

Французи вважаються винахідниками соусів. Соуси займають важливе місце у кулінарній етнології. Соуси надають страві ніжного смаку і запаху. Французька кухня нараховує більше як 3000 соусів і заправок.

 


Ще одна особливість французької кулінарії

використання для приготування страв виноградного вина, коньяків і лікерів

 



 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Французи широко використовують, особливо в гарнірах до других страв, артишоки, спаржу і салат «латук»

 

Сурове дотримання правил під час варіння:

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Читайте також:

  1. Державна регіональна фінансова політика: сутність
  2. Дивізіонально-регіональна організаційна структура
  3. Дивізіонально-регіональна організаційна структура
  4. Енотехнології в етнічних кухнях Західної Європи. Еногастрономічніпоєднання в меню
  5. Кухня включає в себе значну кількість страв із
  6. Поняття про предмет дослідження науки «Регіональна економіка».
  7. Природний рух населення та регіональна різниця в розміщенні та динаміці трудових ресурсів.
  8. Регіональна безпека в умовах глобальної нестабільності
  9. Регіональна економічна політика, її сутність та завдання.
  10. Регіональна сертифікація в Європейських країнах(ЄС).
  11. Регіональна статистика зайнятості та безробіття населення.




Переглядів: 662

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
До м’яса подають | Французи вживають в їжу

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.012 сек.