Холодні закуски
СТРАВИ КРАЇН ПІВНІЧНОЇ ЄВРОПИ
Технологія приготування страв, кулінарних виробів та напоїв, особливості їх подавання
АВСТРІЯ
Австрійці вживають в їжу
М’ясотелятину, яловичину, свинину, птицю, дичину
Рибурічкову та ставкову
Крупи
Холодні закуски займають видне місце в скандинавській кухні.
У Норвегії в асортименті холодного столу входять
бутерброди
холодне м’ясо і риба
Високою калорійністю, смаком і зовнішнім оформленням вирізняються
Одна із особливостей норвезького холодного столу
У більшості – рибні та овочеві страви ……………. .
Широкою популярністю в усьому світі користується«лигеса» - стіл із великим асортиментом різноманітних закусок і страв.
Характерна особливість шведського столу – самообслуговування і їжа у залежності від апетиту та смаку.
· сири різних сортів
· риба
– копчена
– варена
– маринована
· овочеві салати з майонезом і сметаною
· креветки
· омари
· паштет із оселедця і різних сортів риби
· холодні курчата
· омлети з начинкою із креветок
· грибів (шампіньйонів і лисичок)
· риби
· молочні продукти
Читайте також: - Холодні страви і закуски
- Холодні страви і закуски
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|