Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Холодні страви і закуски

ЧЕСЬКА КУХНЯ

Морська і прісна риба

Другі страви

 

В асортимент других страв входить їжа із різних продуктів:

Ø овочів

Ø м’яса

Ø дичини

Ø риби

 

Овочі

варять тушкують

 

Овочі заправляють борошном і сметаною

 

 

Її

парять

запікають

 

Фляки

 

 

 

 

Необхідно пам’ятати:

м’ясні продукти для закусок нарізають тоненькими скибочками і подають з овочевим гарніром.

 

 

Бутерброди: на хліб кладуть салат, потім основний продукт, який прикрашають сіткою із майонезу.

 

 

Для отримання більш стійкого майонезу до нього додають міцний ланспіг. Його вливають в майонез тоненькою струминкою при швидкому помішуванні, потім майонез збивають на холоді. Співвідношення майонезу і ланспігу1:3. Для отримання міцного ланспігу в 1 л. м’ясного бульйону додають 40 г желатину.

 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 


Читайте також:

  1. Борошняні страви
  2. Другі страви
  3. На решітках цієї печі готують такі страви, як
  4. Народні страви
  5. Перші страви
  6. Перші страви
  7. Перші страви
  8. Солодкі страви
  9. Страви з борошна
  10. Страви з круп
  11. Страви з макаронних виробів
  12. Страви з риби




Переглядів: 697

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Жур із копченої грудинки | Перші страви

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.006 сек.