Солодкі страви
Страви з яєць
Домашньої птиці
Другі страви
Асортимент других страв в румунській кухні різноманітний. Це страви із
картоплі і овочів
макаронів
крупів
яєць
борошна
риби
м’яса
Найбільш розповсюджені наступні страви
чулама
мусака
фригеруй
ангемахт
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Італія
Рис по-італійські
Перебраний і промитий рис кладуть у каструлю і заливають невеликою кількістю бульйону. Варять, помішуючи веселкою і поступово вливаючи бульйон. Коли рис зварився, солять, додають вершкове масло і тертий рис і ретельно перемішують. Подають як гарячу закуску.
Перші страви
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Читайте також:
Борошняні страви Другі страви На решітках цієї печі готують такі страви, як Народні страви Перші страви Перші страви Перші страви Страви з борошна Страви з круп Страви з макаронних виробів Страви з риби
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: