На решітках цієї печі готують такі страви, як
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Йогурт – кисломолочний продукт. Готують особливим способом. Відомий у всьому світі.


  Подають з
    
      

Бринза і овочевий сир (кашкавал). Використовують для приготування:
 закусок, супів, других страв
начинок для виробів із тіста
Національна болгарська страва
| |

Традиційний гарячий напій
| |




  Популярні молочні
 продукти


Улюблений соус – часниковий з борошном і оцтом, з олією, жовтками і меленим червоним солодким перцем.
 Вироби з борошна
листкове тісто
пироги з начинкою з м’яса, фруктів, бринзи і варенням

   Поширені
торти
кекси
тістечка
Читайте також: - Бульйони готуються із яловичини
- Супи подають порціями по 250-300г. Готують їх на м’ясо-кісткових бульйонах і овочевих відварах
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|