Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Особливість португальської кухні

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

У португальські кухні, зазвичай, готують гарніри з:

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


 

Перші страви готують з м’яса, риби, молюсків, приправлені оливковою олією. ____________________________________________________________________

 



 

 
Яйцяє важливим продуктом в португальській кулінарії. Їх використовують для приготування…

 

 
 


 


 


 

На характеристику болгарської кулінарної етнології має великий вплив Схід. Це сприяє тому, що страви болгарської кухні досить популярні в Європі.

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


 

Для приготування національних страв болгарські кулінари користуються скарапіччю (вогнищем) з димоходом і металевими решітками.

 


Читайте також:

  1. Властивістю продукції називають її об'єктивну особливість, яка може проявлятися при її розробленні, виготовленні, експлуатації або споживанні.
  2. Документальне оформлення і облік руху товарів і тари в коморі, на кухні і в інших підрозділах підприємств ресторанного господарства.
  3. З історії української кухні
  4. Критерії виду – це характерна ознака, особливість.
  5. Метод мозковоїатаки - характерна особливість цього методу колективна генерація ідей. На основі мозкового штурму У.Гордон в 1960 році запропонував метод синектики.
  6. Належність до певної статі – важлива особливість фенотипу особини.
  7. Облік надходження і формування продажної вартості товарів в кухні
  8. Особливість і значення міфологічних творів
  9. Особливість і значення філософії
  10. Рахунки синтетичного і аналітичного обліку, їх призначення, особливість та взаємозв’язок.
  11. Співучасть у злочині. Види співучасників . Види злочинних груп. Особливість кримінальної відповідальності при співучасті




Переглядів: 745

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
До соусів додають | На решітках цієї печі готують такі страви, як

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.