Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Другі страви

 
 
Для приготування других страв в італійській кухні використовуються різноманітні продукти:

 

 

м'ясо (яловичина, телятина, свинина)

риба (кефаль - у смаженому вигляді)

 


       
   
 
 

 


 


Способи приготування м’яса у італійців відрізняються великою своєрідністю

в м’ясні страви додають багато овочів, які заправлені спеціями

Гарніри до гарячих страв подають окремо:

салати, артишоки, брюсельську капусту, смажену картоплю


Страви із риби

Риба по-сицилійські

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________  

Страви з м’яса

Курча з рисом

тушкування курчат, і тушкують у жаровій шафі до готовності (рис повинен увібрати усю рідину). Окремо подають тертий сир.


Читайте також:

  1. Борошняні страви
  2. Вересня 1939 р. Німеччина напала на Польщу, що поклало початок Другій світовій війні.
  3. Господарський розвиток України та економічні погляди її мислителів у другій половині XVII – першій половині ХІХ ст.
  4. Динаміка та структурні зміни господарського розвитку країн в другій половині ХХ ст.
  5. Динаміка та структурні зміни господарського розвитку країн в другій половині ХХ ст.
  6. Договори (статті) гетьманів України з московським царем як кроки на шляху обмеження автономії України в другій половині XVII – XVIII ст.
  7. Договори (статті) гетьманів України з московським царем як кроки на шляху обмеження автономії України в другій половині XVII – XVIII ст.
  8. Еволюція інституціоналізму у другій половині ХХ ст. Економічна теорія неоінституціоналізму.
  9. Економічна думка в Україні у другій половині ХІХ століття
  10. Економічна думка в Україні у другій половині ХІХ століття
  11. Економічне становище української держави в другій половині 90-х років




Переглядів: 1024

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Солодкі страви | Страви із яєць і овочів

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.023 сек.