Другі страви
Для приготування других страв в італійській кухні використовуються різноманітні продукти:
| |
м'ясо (яловичина, телятина, свинина)
риба (кефаль - у смаженому вигляді)
Способи приготування м’яса у італійців відрізняються великою своєрідністю
в м’ясні страви додають багато овочів, які заправлені спеціями
Гарніри до гарячих страв подають окремо:
салати, артишоки, брюсельську капусту, смажену картоплю
Страви із риби
Риба по-сицилійські
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
| |
Страви з м’яса
Курча з рисом
тушкування курчат, і тушкують у жаровій шафі до готовності (рис повинен увібрати усю рідину). Окремо подають тертий сир.
Читайте також: - Борошняні страви
- Вересня 1939 р. Німеччина напала на Польщу, що поклало початок Другій світовій війні.
- Господарський розвиток України та економічні погляди її мислителів у другій половині XVII – першій половині ХІХ ст.
- Динаміка та структурні зміни господарського розвитку країн в другій половині ХХ ст.
- Динаміка та структурні зміни господарського розвитку країн в другій половині ХХ ст.
- Договори (статті) гетьманів України з московським царем як кроки на шляху обмеження автономії України в другій половині XVII – XVIII ст.
- Договори (статті) гетьманів України з московським царем як кроки на шляху обмеження автономії України в другій половині XVII – XVIII ст.
- Еволюція інституціоналізму у другій половині ХХ ст. Економічна теорія неоінституціоналізму.
- Економічна думка в Україні у другій половині ХІХ століття
- Економічна думка в Україні у другій половині ХІХ століття
- Економічне становище української держави в другій половині 90-х років
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|