Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Страви із яєць і овочів

Помідори запечені

 

Греція

 

 

Грецька кухня – типово середземноморська кухня, досить здорова і різноманітна.

Її характеризують:

Ø свіжі інгредієнти

Ø вміле використання приправ і зелені, котрі збирають в горах і селах

Ø

Ø


З м'яса найбільш популярна

Використовується багато риби та морепродуктів


Найхарактерніші і найдавніші елементи грецької кухні


     
 
 
 
 
 

баранина і свинина

маслини

сир

баклажани

томати

йогурти


У десертах переважають горіхи і мед, у чому відчувається вплив східної, турецької кухні. Деякі страви використовують традиційне грецьке тісто ………. .

 


орегано

м’яту

часник


           
 
   
   
 



Читайте також:

  1. Борошняні страви
  2. Будова і класифікація овочів
  3. Будова тканин овочів та плодів
  4. Виробництво напівфабрикатів з овочів
  5. Дезактивація овочів, фруктів, грибів та ягід
  6. Другі страви
  7. З овочів та грибів
  8. Класифікація машин для очищення овочів
  9. Комбіновані машини і механізми для нарізання варених овочів.
  10. Лекція 1. Хімічний склад плодів і овочів
  11. Лекція 2. Фізичні властивості плодів і овочів
  12. Лекція 3. Класифікація й товарна якість плодів і овочів




Переглядів: 634

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Другі страви | Типові страви

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.021 сек.