Страви із яєць і овочів
Помідори запечені
Греція
Грецька кухня – типово середземноморська кухня, досить здорова і різноманітна.
Її характеризують:
Ø свіжі інгредієнти
Ø вміле використання приправ і зелені, котрі збирають в горах і селах
Ø
Ø
З м'яса найбільш популярна
…
Використовується багато риби та морепродуктів
Найхарактерніші і найдавніші елементи грецької кухні
баранина і свинина
маслини
сир
баклажани
томати
йогурти
У десертах переважають горіхи і мед, у чому відчувається вплив східної, турецької кухні. Деякі страви використовують традиційне грецьке тісто ………. .
орегано
м’яту
часник
Читайте також: - Борошняні страви
- Будова і класифікація овочів
- Будова тканин овочів та плодів
- Виробництво напівфабрикатів з овочів
- Дезактивація овочів, фруктів, грибів та ягід
- Другі страви
- З овочів та грибів
- Класифікація машин для очищення овочів
- Комбіновані машини і механізми для нарізання варених овочів.
- Лекція 1. Хімічний склад плодів і овочів
- Лекція 2. Фізичні властивості плодів і овочів
- Лекція 3. Класифікація й товарна якість плодів і овочів
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|