№ п/п
| Теми занять
| К-ть годин
| Дати проведення занять
|
1, 2, 22, 23, 28, 29 групи
| 7-11,18-21,
групи
| 3-6, 12,13, 34,35
групи
| 14,15,
24-27 групи
| 16,17,
30-33 групи
|
|
| Понеділок
| Вівторок
| Середа
| Четвер
| П’ятниця
|
1.
| Вступне заняття. Місце і значення гігієни в системі медичних наук та практичній діяльності лікаря. Методи гігієнічних досліджень. Санітарне законодавство. Організація навчально-дослідницької роботи.
|
| 01.09
| 02.09
| 03.09
| 04.09
| 05.09
|
2.
| Гігієнічні оцінка променистої енергії. Методи визначення інтенсивності та профілактичної дози ультрафіолетового (УФ) випромінювання, його використання з метою профілактики захворювань і санації повітряного середовища.
|
| 08.09
| 09.09
| 10.09
| 11.09
| 12.09
|
3.
| Методика визначення та гігієнічна оцінка температури, вологості, швидкості руху повітря і їх впливу на теплообмін. Дослідження барометричного тиску.
|
| 15.09
| 16.09
| 17.09
| 18.09
| 19.09
|
4.
| Методика визначення та гігієнічна оцінка природного та штучного освітлення приміщень.
|
| 22.09
| 23.09
| 24.09
| 25.09
| 26.09
|
5.
| Методи визначення концентрації СО2 та окиснюваності повітря як показників антропогенного забруднення повітря та вентиляції приміщень.
|
| 29.09
| 30.09
| 01.10
| 02.10
| 03.10
|
6.
| Гігієнічна оцінка комплексного впливу параметрів мікроклімату на теплообмін людини (кататермометрія, еквівалентно-ефективні, результуючі температури). Методика гігієнічної оцінки впливу кліматопогодних умов на здоров'я людини. Профілактика метеотропних реакцій.
|
| 06.10
| 07.10
| 08.10
| 09.10
| 10.10
|
7.
| Методика санітарного обстеження джерел водопостачання та відбору проб води для бактеріологічного і санітарно-хімічного дослідження. Методика оцінки питної води за результатом лабораторного аналізу проб.
|
| 13.10
| 14.10
| 15.10
| 16.10
| 17.10
|
8.
| Методи і засоби очищення, знезаражування води при централізованому і децентралізованому водопостачанні.
|
| 20.10
| 21.10
| 22.10
| 23.10
| 24.10
|
9.
| Методика гігієнічної оцінки ґрунту за даними санітарного обстеження ділянки та результатами лабораторного аналізу проб. Санітарна очистка населених місць.
|
| 27.10
| 28.10
| 29.10
| 30.10
| 31.10
|
10.
| Методика розрахунку енерговитрат людини та її потреб у харчових речовинах. Оцінка адекватності харчування за меню-розкладкою.
|
| 03.11
| 04.11
| 05.11
| 06.11
| 07.11
|
11.
| Методика вивчення та оцінка харчового статусу людини і медичного контролю за забезпеченням організму вітамінами.
|
| 10.11
| 11.11
| 12.11
| 13.11
| 14.11
|
12.
| Методика експертної оцінки харчових продуктів і готових страв за результатами їх лабораторного аналізу.
|
| 17.11
| 18.11
| 19.11
| 20.11
| 21.11
|
13.
| Профілактика харчових отруєнь.
|
| 24.11
| 25.11
| 26.11
| 27.11
| 28.11
|
14.
| Методика гігієнічної оцінки важкості та напруженості праці з метою профілактики перевтоми та підвищення працездатності. Гігієнічні вимоги до режиму праці. Санітарне законодавство про охорону праці.(Кзпп України).
|
| 01.12
| 02.12
| 03.12
| 04.12
| 05.12
|
15.
| Методика гігієнічної оцінки небезпечних і шкідливих факторів виробничого середовища та реакція організму на їхній вплив. Методика гігієнічної оцінки шуму та вібрації.
|
| 08.12
| 09.12
| 10.12
| 11.12
| 12.12
|
16.
| Методика оцінки стану здоров’я та фізичного розвитку дітей і підлітків. Методи визначення вікових психофізіологічних особливостей дітей та підлітків. Гігієнічна оцінка режиму дня та навчально-виховного процесу дітей різних вікових груп.
|
| 15.12
| 16.12
| 17.12
| 18.12
| 19.12
|
17.
| Методика гігієнічної оцінки устаткування та утримання навчально-виховних установ для дітей і підлітків.
|
| 22.12
| 23.12
| 24.12
| 25.12
| 26.12
|
| Підсумковий модульний контроль
|
| 29.12.14
| 30.12.14
| 31.12.14
| 08.01.15
| 09.01.15
|
| Разом
|
| | | | | |