МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||
Бісквіт зі смородиновою начинкоюНа 16 порцій: 70г вершкового масла, ¼ ч. л. солі, 200г борошна, 100г цукру, 5 яєць, 250г червоної смородини, 500г цукрової пудри, 1 ст. л. рому, 250мл. вершків, 5 пакетиків згущувача вершків, м’ята. Спосіб приготування: 1. Розігрійте духовку до 225°. Вершкове масло доведіть до кипіння з сіллю, 1 ч. л. цукру та 2 ст. л. води. Помішуючи, всипте борошно. 2. Перекладіть в миску, збийте яйця та замісіть тісто. Випечіть 5 тонких коржів (10-12 хв.); 2 коржі покришіть. Ягоди помийте. 3. Розітріть їх з цукровою пудрою, ромом і дайте настоятись 30 хв. Вершки з цукром та згущувачем збийте до утворення густої піни та додайте 2/3 до ягід. 4. 3 коржі змастіть ягідними вершками та покладіть один на одного. Країторта змастити вершками. Посипати торт крихтами та прикрасити листочками м’яти. Приготування: 90 хвилин. В одній порції: 340 ккал. Ягідний торт з горіхами та йогуртом На 14 порцій: 150г вершкового масла, 180г цукру, 2 яйця, 250г муки, ½ пакетика розпушувача, 200г горіхів, по 250г малини, вишні та червоної смородини, 1 пакетик ванільного цукру, 500мл. молока, 250г йогурту, 100мл. вершків, сіль, 1 пакетик желе червоного кольору. Спосіб приготування: 1. Нагріти духовку до 175°. Вершкове масло змішати з 120г цукру та сіллю, додати яйця та збити. Ввести муку з розпушувачем. 2. Відкласти 14 горіхових ядер. Решту додати в тісто та перемішати. В змащену жиром форму викласти тісто та випікати 30 хв. 3. Дати охолонути. Зварити на молоці пудинг, додати 60 г цукру, остудити і ввести в йогурт. Корж покласти в кільце для торта. 4. Викладіть крем. Нехай застигне. Приготувати желе. Рівномірно розкласти ягоди, залити желе та поставити в холодильник. Збити вершки та прикрасити торт вершковими трояндами та горіхами. Приготування: 50 хвилин. В одній порції: 280 ккал.
It is interesting to know Pre-reading 1. Look at the pictures and match the dishes (A-D) to the countries they are traditionally eaten (1-4). A fish and chips ………. 1 Ireland B Irish stew ………. 2 USA C burger and fries ………. 3 Canada D pancakes and maple syrup ………. 4 Britain 2. For which of the dishes above (A-D) would you need these ingredients? 1. 100 grams of minced beef, grilled or fried ………….. 2. pieces of deep-fried potato, sprinkled with salt and vinegar ………….. 3. syrup made from the sap of the maple tree ………….. 4. meat, potatoes, onions, carrots and parsley …………..
&Reading Read the text and answer the questions, then use your dictionary to look up the words in bold. Читайте також:
|
||||||||
|