МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.Розрахунково-пояснювальна записка закінчується бібліографічним списком літератури, яка була використана при складанні записки. Літературні джерела розміщують або в алфавітному порядку, або в порядку посилань на них у тексті записки. Література іноземних авторів розташовується в порядку латинського алфавіту після загального списку. Усі джерела мають бути пронумеровані. Посилання на літературу в основному тексті подаються номером запису, який береться в квадратні дужки. Приклади оформлення бібліографічного опису використаних літературних джерел у курсовій роботі наведено у додатку 9. ВИКОНАННЯ ГРАФІЧНОЇ ЧАСТИНИ КУРСОВОЇ РОБОТИ. Оформлення графічної частини проекту Робоча площа креслення обмежується рамкою, відстань якої з лівої сторони – 20 мм, від краю аркуша з інших сторін – 5мм. У нижній частині праворуч на аркушах розміщується великий штамп (дод. 10). Пояснення до креслення – специфікацію, наводять на другому аркуші графічної частини, розташовуючи її над основним підписом. Специфікація має бути розташована вище основного підпису на 15 мм. Форма специфікації обладнання та великого штампу наведена у дод. 10,11. 8.2. Вимоги до плану цеху. На плані показується все основне і допоміжне обладнання з дотриманням відомчих норм ВНТП-СГіП 46-25.96. На плані визначаються також дільниці та приміщення виробничого призначення. Все обладнання нумеруються арабськими цифрами, однакове обладнання позначається однаковою цифрою. Номери ставляться з виносками поряд з контуром обладнання під кутом 45º.На плані показуються такі розміри: габарити цеху, сітка колон, відстань між осями крайніх колон і стінок, розміри вікон і дверей. Показується також установчі розміри компонування (прив’язки) обладнання: між стінами і осями ліній, ширина проходів у найвужчому місці, розміри площадок. РЕКОМЕНДОВАНА ЛІТЕРАТУРА 1. Найченко В.М., Осадчий О.С. Технологія зберігання і переробки плодів та овочів з основами товарознавства. – К.: Школяр, 1999. – 502 с. 2. Широков Е.П, Полегаев В.И. Хранение и переработка продукции растениеводства с основами стандартизации и сертификации. – М.: Колос, 2000. – 254 с. 3. Найченко В.М. Практикум з технології зберігання і переробки плодів та овочів з основами товарознавства. – К.: ФАДА, ЛТД, 2001. – 211 с. 4. Бедин Ф.П., Балан Е.Ф., Чумак Н.И. Технология хранения растительного сырья. Физиологические, теплофизические и транспортные свойства. – Одесса: Астропринт, 2002. – 306 с. 5. Комплексы оборудования по производству плодовоовощных, овощных и фруктовых консервов. – Одесса: СКТБ продмаш, 1990. – 90с. 6. Справочник технолога плодовоовощного консервного производства. – М.: Профи КС, 2001. – 478 с.
Читайте також:
|
||||||||
|