МЕНЕДЖМЕНТ ТА ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ В АГРАРНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ
(за матеріалами …)
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. РОЗДІЛ 1. СУТНІСТЬ І ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ПІДПРИЄМНИЦТВА
1.1. Сутність менеджменту та його особливості в сільському господарстві
1.2. Прибуток як об’єкт управління в бізнесі
1.3. Показники ефективності управління підприємством
РОЗДІЛ 2. ХАРАКТЕРИСТИКА СИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ АГРОБІЗНЕСУ ПІДПРИЄМСТВА
2.1. Організаційна характеристика системи менеджменту підприємства
2.2. Ефективність використання ресурсного потенціалу господарства з використанням ПЕОМ
РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ГОСПОДАРЮВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ
3.1. Шляхи удосконалення організації управління та тайм-менеджменту у сільськогосподарському підприємстві
3.2. Резерви підвищення економічної ефективності аграрного виробництва у товаристві
РОЗДІЛ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ
УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ ТА СТРУКТУРИ УПРАВЛІННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА
(за матеріалами …)
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ СТРУКТУРИ ЯК ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ ОСНОВИ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ
1.1. Система управління, як механізм господарювання за ринкових умов
1.2. Основні аспекти організаційної побудови системи управління підприємством
1.3. Особливості та складові структури управління аграрного підприємства
1.4. Фактори, які впливають на формування ефективної системи управління
РОЗДІЛ 2. СУЧАСНИЙ СТАН СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА
2.1. Природно-економічна характеристика підприємства
2.2. Дослідження та оцінка організаційної структури підприємства
2.3. Дослідження та оцінка структури управління підприємства
2.4. Дослідження ефективності та результативності діяльності підприємства із застосуванням ПЕОМ
РОЗДІЛ 3. ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА
3.1. Основні напрямки вдосконалення системи управління
3.2. Проектування раціональної організаційної структури та структури управління на підприємстві
3.3. Економічна оцінка ефективності результатів вдосконалення системи управління
РОЗДІЛ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ
Читайте також: - D) оснащення виробництва обладнанням, пристроями, інструментом, засобами контролю.
- H) інноваційний менеджмент – це сукупність організаційно-економічних методів управління всіма стадіями інноваційного процесу.
- III. Економічна інтерпретація результатів статистичного дослідження банків
- XV. Фінансові результати від первісного визнання та реалізації сільськогосподарської продукції та додаткових біологічних активів
- А) Ризик непотрібності виробленої продукції
- Абстрактна модель оптимального планування виробництва
- Автоматизація виробництва
- Аграрна сфера виробництва та її особливості
- АДМІНІСТРАТИВНА ШКОЛА МЕНЕДЖМЕНТУ (1920-1950).
- Адміністративний менеджмент
- Акти прийняття продукції за якістю і кількістю
- АКТИВИ ЯК ОБ’ЄКТ ФІНАНСОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|