ü 40-50 г масла вершкового, 3 ст. л. цукру, 1 яйце або 2 яєчні жовтки, терта цедра половини лимона, 100 г горіхів (рубаних), 2 ст. л. цукатів рубаних, яйце для змащування, пудра цукрова для посипання.
ü ПРИГОТУВАННЯ
ü Готують дріжджове тісто і ставлять підніматися. Горіхи чистять від шкаралупи, розтирають або рубають. Розігріте масло і яйце або яєчні жовтки збивають із цукром, «заправляють» тертою лимонною цедрою, додають подрібнені горіхи і рубані цукати.
ü Дріжджове тісто, що підійшло, поділяють на дві рівні частини, шматки тіста розкачують чотирикутним шаром завтовшки в 1 см, трохи змащують начинкою і згортають рулетом. Рулети кладуть на змащений маслом лист швом донизу, змащують яйцем і вирікають у духовці із середнім жаром 20-25 хв.